Rainbow Six: Siege - részletek az új operátorokról

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 19.
  • Videó
Link másolása
Lezajlott a Pro League döntője, a Ubisoft pedig a rendezvény apropóján még több információt árult el az Operation Wind Bastion frissítéssel élesedő két marokkói operátorról. Végre akció közben is láthatjuk őket.

A Rainbow Six: Siege Year 3 szezonját lezáró Operation Wind Bastion két marokkói operátort hoz magával: egy támadót, Nomadot, és egy védőt, Kaidot. Mindkét karaktert láthattuk már korábban, de csak most mélyedhetünk bele a képességeikbe.

Nomad egy AirJab launcherrel felszerelkezve indul bevetésre, amely ragadós bombákat lő ki magából, ha azok felrobbannak, lábról leverős légnyomást idéznek elő az ellenség soraiban. A hatósugárban lévő ellenfelek képtelenek lőni, és néhány másodpercig roppant sérülékenyek maradnak. Noha önmagában nem okoznak sérülést a bombák, a csapattársainkat is odébb vághatják; és persze defenzív taktikához is kiválóan alkalmazhatóak. Egyébként a falakon lyukakat is robbanthatunk velük, így új útvonalakat nyithatunk meg az AK74-gyel vagy az AR X-200-szal felszerelkezett Nomadnak.

Jalal “Kaid” El Fassi nem kedveli túlzottan a kütyüket, a veterán Electroclaws nevű alkalmatossága elektromos túltöltést idéz elő a szerkezetekben, így hatástalanítja azokat. Kis mérete miatt nehéz észrevenni, viszont szép nagy területet képes lefedni. Az öregúr AUG A3 SMG-vel vagy a TCSG12-es félautomata shotgunjával remek védő lehet. .44-es Magnum oldalfegyverével bármikor készen áll a tűzharcokra.

Az új térkép, a Fortress ingyenes lesz mindenki számára. A pálya házait a marokkói kasbah építészeti remekek ihlették bonyolult mozaikokkal és színes üvegekkel. A Fortress egy katonai kiképzőbázis, Kaid otthona.

3.
3.
RangerFox
Nekem tetszik mindkét operátor, az előző szezon iperátorai viszont egyáltalán nem. Így összességében vegyes season lett, de még belefér. A map meg nagyon tetszik.
2.
2.
Fooxfire
Igazán csinálhatnának a játékban egy nem óvodás rankedet is. Ahol nem bassza ki a játék az idióta random csapattársaimat, akik vannak olyan hülyék hogy KYS vagy nibbát írnak a csetbe. Ha valaki olyan törékeny lelkű 10 éves hogy mindentől megsértődik meg sír és írja a report ticketet hogy paki nak hívták cseten... azok ne játszanak egy olyan játékkal ahol a másikat meg lehet ölni / vér folyik / szidszavak vannak. Ez minden játékban bosszant, hogy gyilkolás van benne, vér erőszak, terrorizmus... de ne mond a másiknak hogy ölje meg magát....( a rasszizmus elleni bannollással egyet értek, sajnos az túlnyomó részt jelen van az interneten)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...