League of Legends-képregény érkezik a Marveltől

  • Írta: szlav
  • 2018. november 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A Riot Games és a Marvel egymás tenyerébe csaptak, jövő májusban érkezik a League of Legends - Ashe: Warmother. A történet a közkedvelt fagyos íjásznő eredettörténetét mutatja majd be.

A Riot Games egy ízléses képregényalbum formájában mutatja be Freljord leghatalmasabb íjásznője, Ashe történetét. Ehhez pedig nem is találhattak volna kiválóbb partnert a Marvelnél. A történetért a League of Legends lore-guruja, Odin Austin Shafer írja majd, a rajzokért pedig Heavy Vinyl-széria kapcsán ismert Nina Vakueva felelős.

Greg "Ghostcrawler" Street a következőket nyilatkozta a projekttel kapcsolatban: "Látjuk a hasonlóságot a League of Legends és a Marvel univerzuma közt. Mindkét IP rengeteg karaktert vonultat fel, melyek mögött mind érdekes, változatos történet áll. A Marvel sikere - legyen szó akár egy világ felépítéséről, vagy nagyszerű történetek kiötléséről - egyszerűen páratlan. Hatalmas öröm számunkra, hogy az ő segítségükkel hozhatjuk világra a történeteinket."

A tetszetős borítóképen kívül persze egyelőre nem sok látnivalót kapunk még a füzetből, ezt-azt azonban már most megtudhatunk a képregény történetéről:

"Ashe az északi vadon vidékein nevelkedett. A Jég Szülötte - egy harcos, akit mágikus erők kötnek szülőföldjéhez. Így édesanyja is komoly elvárásokkal néz le rá.

Veszélyes útnak indulnak, hogy felfedjék egy ősi mítosz rejtélyeit, a küldetés során azonban komoly kötelékek szakadnak meg, s elfeledett titkok látnak újra napvilágot. Runeterra mindörökké megváltozik. Vajon a fiatal Ashe a népe igaz vezetőjévé válik majd? Több-e a sorsa egy üres álomnál?"

A League of Legends - Ashe: Warmother 2019 májusában érkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...