League of Legends PC

A Riot Games első játéka, egy online játék, amely magában hordozza a stratégiai és szerepjátékok jellemzőit.

SGF 2022: A Riot játékai is csatlakoznak az Xbox Game Passhez

A RIot Games is összeáll a Microsofttal, hogy játékait eljuttassa az Xbox Game Pass kínálatába. Kezdésnek öt játékhoz férhetünk hozzá, de idővel jönnek még többen is.

Nincs rá biztosíték, hogy elkészül a Riot MMO-ja

Már egy ideje biztosan tudjuk, hogy a szárnyait egyre szélesebbre táró Riot Games egy MMORPG-t is készít a League of Legends univerzumában, a játék vezető producere szerint azonban nem biztos, hogy a projekt napvilágot lát majd.

Úton az első League of Legends-regény

Egyre szélesebbre tárja szárnyait a League of Legends univerzuma. A remek spin-off játékok és a nagysikerű animációs sorozat, az Arcane után hamarosan megérkezik az első hivatalos regény is.

A Riot bevásárolta magát az Arcane alkotóiba

Bár sok részletet nem ismerünk az üzlettel kapcsolatban, a Riot Games bevásárolta magát az Arcane című animációs sorozatot jegyző Fortiche-ba. Így még szorosabb kapcsolatot ápolhat a két cég.

Elstartolt a League of Legends 2022-es szezonja

Óriási évre készül a világ legnépszerűbb MOBA-ja. A League of Legends 2022-es kompetitív szezonja a vizuális frissítések és a szokásos finomhangolások mellett számos új hőst is felvonultat majd.

TGA 2021: Futottak még a díjátadón

Idén is kitettek magukért a The Game Awards szervezői, csakúgy lapátolták a bejelentéseket és a látnivalókat a díjátadóra. A fontosabb anyagok után nézzük, hogy milyen finomságokat kaptunk még ezúttal!

Az Arcane második évadát is berendelték

A Netflixre befutó Arcane-nek hála alaposabban is betekinthettünk olyan League of Legends-karakterek múltjába, mint Jinx és Vi. Az első évad tegnap véget ért, de második etapra már biztos, hogy vissza fognak térni.

Nem hoz profitot a League of Legends esportja

Meglepő, hiszen a világ egyik legnagyobb esport-jelenségéről van szó, de a Riot Games saját bevallása szerint a League of Legends bajnokságai sosem hoztak profitot az elmúlt tíz évben - legalábbis nem közvetlenül.

A League of Legends is ad egy hőst a Fortnite-nak

Szorosabbra fűzte a kapcsolatát az Epic Games és a Riot csapata, aminek a keretein belül a League of Legends is ad egy hőst a Fortnite-nak: most már Jinxnek is beöltöztethetjük a karakterünket.

Arcane - Twitchen is nézhető lesz az első rész

November elején debütál a Netflixen a League of Legends animációs sorozata, az Arcane, aminek az első epizódját a streamingszolgáltató mellett a Twitchen is lehet majd követni.