League of Legends PC

A Riot Games első játéka, egy online játék, amely magában hordozza a stratégiai és szerepjátékok jellemzőit.

Jövő év végén érkezhet az Arcane második évada

Lassan már két éve várunk a folytatásra, és úgy néz ki, hogy még egy darabig várnunk is kell. A Tencent üzleti hívása szerint a jövő év végén érkezhet a League of Legends-sorozat második szezonja.

Project L - így harcol Yasuo a League of Legends verekedős vadhajtásában

A hétvégén zajlik az EVO 2023, amire már a Riot Games is kiviszi a verekedős játékát. A korai, de helyben már kipróbálható verzióhoz egy új hős, Yasuo is csatlakozik. Lássuk, mit tud a mid- és botlanerek rémálma!

A M.O.B.A. Network felvásárolja a népszerű League of Legends alkalmazásokat

A svéd M.O.B.A. Network rengeteg pénzért felvásárolja a Wargraphs céget, ami a Porofessor és a League of Graphs alkalmazásokat hozta létre.

Londonba tart a Red Bull Solo Q címvédő magyar bajnoka

Hatalmas párharccal zárult a Red Bull Solo Q magyarországi döntője. A League of Legends 1v1-es formátmának hazai bajnoka, Sora megvédte a címét, így májusban minket képviselhet a londoni végső megmérettetésen.

Visszatér Red Bull Solo Q

A League of Legends-bajnokságban az egyéni meccseken van a hangsúly, a selejtezők már folynak, a következőre pedig még bárki jelentkezhet, aki szeretné megmérettetni magát.

Elhagyta a Riot Games csapatát a készülő MMORPG vezető producere

Greg Street, avagy Ghostcrawler bő kilenc évig vállalt vezető szerepet a League of Legends, később pedig a készülő Riot-MMORPG munkálatai felett, most azonban úgy érezte, ideje új vizekre eveznie.

Íme, az Xbox Game Pass Ultimate-nyereményjátékunk nyertesei!

Véget ért a Microsoft és a Gamekapocs közös nyereményjátéka. A tét öt darab egyhónapos Xbox Game Pass Ultimate előfizetés volt. Lássuk, kik lettek a szerencsés nyertesek!

Hackerek kezében a League of Legends és a Teamfight Tactics forráskódjai

A Riot Gamest súlyos hackertámadás érte, a támadók megszerezték a League of Legends forráskódját, és pénzt követelnek érte.

Csalódottak a rajongók a League of Legends új trailere miatt

A trailer annyira nem tetszett a rajongóknak, hogy a Riot Gamesnek reagálnia is kellett rá.

Saját League of Legends-szervert indít a Riot Games Délkelet-Ázsiában

Az eddigi szingapúri kiadó helyett közvetlenül ők fogják menedzselni a játékaikat a térségben, a fiókok migrációját jutalmakkal ösztönzik.