Hitman 2 - Sean Bean és a vég

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 21.
  • Letöltés
Link másolása
A múlt héten hivatalosan is elrajtolt a Hitman 2, ez pedig azt jelenti, hogy érkezik az első Elusive Target: a korábbi MI5-ügynököt, Mark Fabát egyébként nem más alakítja, mint Sean Bean.

Az állandóan a halállal dacoló, ám rendszerint a küzdelemben alulmaradó Sean Bean teteme még alig hűlt ki a legújabb Sid Meier’s Civilization VI-kiegészítő előzetesében, máris újabb találkozója van a kaszással, ezúttal a 47-es ügynöknek köszönhetően. A tegnapi napon ugyanis elindult az Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n elérhető Hitman 2 első Elusive Target küldetése, mely során egy időlegesen, csupán pár napig kiiktatható karakterrel kell leszámolnunk Miamiban.

A módszerek tekintetében természetesen korántsem mondható, hogy meg lenne kötve a kezünk; Sean Beant mesterlövész képességünknek köszönhetően a vég akár messziről is utolérheti, ám ha biztosra szeretnénk menni, akkor érdemes csendben és közelről véghezvinni a dolgot, melyhez ezernyi lehetőségünk lesz álcázni magunkat.

Ha pedig kíváncsi lennél a Hitman 2 élőszereplős előzetesére, melyben Sean Bean mesél a tökéletes bérgyilkos tulajdonságairól, akkor az alábbi cikkünkhöz érdemes ellátogatnod.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...