Steam Link - itt a vég?

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 21.
  • Gyászhír
Link másolása
Még 2015-ben indította útjának a Valve a streaming eszközt, melynek segítségével a játékosok könnyen továbbíthatták a számítógépükön futtatott játékokat televíziójuk képernyőjére. Most azonban úgy fest, hogy mindennek vége.

A hír az egyik Steam-fórumon közzétett bejegyzésből származik, melyben Sam Lantinga, a vállalat egyik vezető szoftvermérnöke hívta fel az emberek figyelmét, hogy Európában és Észak-Amerikában már szinte teljes mértékben elfogytak a készletek, melyeket a Valve nem fog újból feltölteni, ugyanis leállították a szerkezet gyártási munkálatait.

Természetesen, akik már korábban beszereztek egy Steam Linket, azokat nem érinti a probléma, hiszen a Valve a jövőben is támogatni fogja az eszközt - igaz, egyelőre nem tudni, hogy pontosan meddig.

Mindenesetre ha valaki még azon gondolkodik, hogy szüksége van-e egy Steam Linkre, annak jó lesz sietni, hiszen a hírek után nem valószínű, hogy a Black Friday során lejjebb menne az eszköz ára, sőt, ahogyan az utolsó darabok is elfogynak, várhatóan csak magasabb összegért lesz beszerezhető.

4.
4.
TrishtanAG
#3: Nekem az egyik nyári frissítés óta, ha fejreállok se látja a Win 10 hdmi-n a rákötött TV-t, így marad a streaming Moonlight/ Nvidia Shield megoldással, amivel bármilyen játék működik.
3.
3.
BloodyDeath
Aztán hdmi kábellel nem jobb? Akkor nem csak a steam-s dolgokat lehet a tv-n nézni, játszani hanem mindent. Egyáltalán ennek volt így értelme?
2.
2.
FreeKatana
#1: Már egy-két hónapja sem, hozzáteszem.
1.
1.
Cellator
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...