Total War: Definitive Edition-cunami érkezett

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega és a Creative Assembly népszerű Total War-szériájának három része is megkapja a maga Definitive Editionjét. Az új vásárlóknak átláthatóbb címeket, a régi tulajdonosoknak pedig ingyen DLC-ket hoznak a változások!

Az érintett játékok közt szerepel a 2006-ban megjelent és a középkor nagy csatáit felelevenítő Total War: Medieval II, a puskaportól füstölgő 2009-es Total War: Empire és a 2010-es Napoleon: Total War, melyek mostantól nem vásárolhatóak meg önállóan, hanem kizárólag a mindenféle DLC-vel és kiegészítőkkel felvértezett definitív kiadásokban lesznek csak elérhetőek.

A változások igazán nagy nyertesei azok, akik már korábban is rendelkeztek a játékok alapverzióival, mivel számukra mától ingyenes a Definitive Editionre való frissítés, melynek keretében az összes DLC-t is magukénak tudhatják ajándék gyanánt.

Persze az újonnan érkezőknek sincs okuk a búslakodásra, ugyanis mind a három játék jóval kedvezőbb áron érhető el Steamen, mint korábban a külön-külön megvásárolt DLC-k armadájával.

5.
5.
crytek
Na most nézem nekem is már átváltoztak Definitive-re..

4.
4.
Hunszi
#3: Ami az Age of Empires Definitive Editionnek, szebb grafika és a jelenlegi korhoz igazodó felbontás.
3.
3.
Genezis
Amúgy mi a Defintive Edition lényege? :D
2.
2.
Hunszi
Na végre...lehet újra tolni a hadjáratokat a magyar seregekkel :D
1.
1.
Matt94
Mostmár jöhetnek az ilyen játékok xbox-ra. Legalább lesz értelme az egér támogatásnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...