Bemutatkozik a Swipe Chapters: Fallen Mankind

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb magyar fejlesztésű játékról számolhatunk be, ezúttal egy 2D-s kártyás, roguelike és szerepjátékos elemeket ötvöző mobilos játék személyében, melyben a Nagy Katasztrófa túlélőivel fedezhetjük fel a „szép” Új Világot.

A Swipe Chapters: Fallen Mankind története szerint játékosként az egyike lehetünk a titokzatos katasztrófa túlélőinek, akik hajdanán a föld alá menekülve próbáltak a túlélésre alkalmas menedéket találni, ám mostanra eljött az idő, hogy újból a felszínre merészkedjenek. Célunk, hogy az Új Világot felfedezve nyersanyagokat és ellátmányt gyűjtsünk a mindennapok átvészeléséhez, illetve, hogy szövetségeket keressünk a mindenütt ránk támadó ellenséggel folytatott harcban.

Mindehhez pedig nem is akármilyen körítést kapunk! Az igencsak alaposan felépített és összetett háttértörténet mellett véletlenszerűen generált brutális eseményekre, és több mint 150 egyedi, kézzel készített kártyára számíthatunk a roguelike-elemekkel, kereskedelemmel és karakterfejlesztéssel megfűszerezett alkotásban. Ráadásul a játékmenet teljes mértékben mentes lesz mindenféle mikrotranzakciótól és reklámtól.

Amennyiben felkeltette a projekt az érdeklődéseteket, úgy az alábbi Indiegogo-oldalon találhattok róla további érdekes részleteket, illetve lehetőségetek van támogatni is a csapatot - akik egyébként az eddigiek alapján erre igencsak rászolgáltak. A támogatásra többféle csomaggal is lehetőségünk van; 1 dollár esetén már hivatalosan is támogatók leszünk, és néhány remek háttérképpel gazdagodhatunk, 3 dollár esetében már a teljes játékot is megkapjuk majd, de választhatjuk a 19 dolláros csomagot is, ami mellé ezeken túl már a digitális artbookot is megkaparinthatjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...