Venom 2 - kiderült a premier dátuma?

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Két új premiernap időpontja látott napvilágot a Sony 2020-as filmes menetrendjét illetően, melyek a cég Spider-Man-univerzumában játszódó filmeket jelölnek. Erős a gyanú, hogy a Venom 2 és a Morbius alkotások premierjéről hullt le a lepel.

A hivatalos információk jelenleg még csak azt erősítették meg, hogy 2020. július 10-én egy vadonatúj „non-sequel” Sony-Marvel film érkezik, míg 2020. október 2-án egy Sony-Marvel folytatás lesz látható a mozikban. Justin Kroll, a Variety egyik szerkesztője szerint az első dátum feltehetőleg a Jared Leto főszereplésével készülő Morbiusé, míg az októberi dátum feltehetően a Venom 2 érkezésére utal.

A Tom Hardy főszereplésével készült Venom első része ugyan kritikailag nem lett túlságosan elismert (Rotten Tomatoes oldalon jelenleg 29 százalékon áll), és mi sem voltunk tőle igazán elájulva, ám a közönségtől többnyire pozitív értékelést kapott, és a jelenlegi 700 millió dolláros globális bevételei alapján teljesen logikus lépés a stúdió részéről egy folytatásban gondolkodni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...