Pokémon: Let's Go - máris 3 millió felett

  • Írta: szlav
  • 2018. november 22.
  • Biznisz
Link másolása
Alig egy hete jelent meg a Pokémon: Let's Go, Pikachu és Eevee, a Nintendo adatai szerint azonban a játék máris átlépte a 3 milliós eladott példányszámot. Ünnepeljük meg ezt egy Eevee Tamagotchival!

Már az első héten hatalmasat robbantott a kasszáknál a Nintendo legújabb Pokémon-játékpárosa, a Let's Go, Eevee és a Let's Go, Pikachu. A Pokémon japán nyelvű Twitter-fiókján érkezett a bejegyzés (melyet a Gematsu fordított le), miszerint már több mint 3 millió példány fogyott el a szűk egy hete megjelent programból globálisan. Ezzel meg is döntötte a Switch-játékok eddigi rekordjait, Eevee és Pikachu produkálták a hibridkonzol címeinek eddigi legerősebb nyitóhetét.

Egy másik apró hír is érkezett a Pokémon háza tájáról. Biztosan sokan emlékeznek még a 90-es évek egyik legnagyobb őrületére, a Tamagotchira. Nos úgy tűnik, hogy minden idők legcukibb pokémonja, Eevee (akinek más a véleménye, annak nincs igaza!) hamarosan a mi zsebünkben is szerető otthonra találhat. A kis kütyü legújabb kiadásával nem csupán gondját viselhetjük, fel is fejleszthetjük az apró állatkát. Eevee eddigi összes továbbfejlett változata helyet kap a falatnyi gépezetben, de a nyolcféle evolúció mellett Ditto Eevee-t, vagy Team Rocket Eevee-t is faraghatunk belőle. A megjelenés Japánban január 21-én esedékes.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...