Early Accessbe kerül a Rapture Rejects

  • Írta: szlav
  • 2018. november 24.
  • Korai verzió
Link másolása
Mi történik azokkal, akik az ítéletnapon nem kerülnek a mennybe? A földi pokolban egymás torkának esnek. A Cyanide & Happines humorával erősítő battle royale-játék jövő héttől már Steamen is játszható lesz.

Néhány zártkörű teszt után hamarosan mindenki előtt megnyílik az idei E3 egyik legfurcsább játéka. A Rapture Rejects a klasszikus battle royale alapjait izometrikus kameranézettel és a Cyanide & Happiness webképregény látványvilágával és humorával teszi egyedivé. 

Az 50 főt egymásnak ugrasztó játék során csak egy célunk lesz: utolsóként életben maradni, hiszen egyedül csak egy ember juthat el a mennyországba. A Galvanic és az Explosm Games fejlesztése még egy jó ideig csak korai hozzáféréssel lesz elérhető, hiszen a fejlesztők még rengeteg ötletet meg szeretnének valósítani. A végleges megjelenést 2020 év elejére lőtték be, addig pedig számtalan új fegyverrel, perkekkel, egyéb tárgyakkal és ha minden jól megy, akkor procedurálisan generált pályákkal szeretnék változatosabbá tenni a játékot. Emellett van még mit javítani a közösségi funkciókon és a matchmakingen is.

A Rapture Rejects kizárólag PC-re várható, november 29-én pedig ti is kipróbálhatjátok a Steam Early Access keretein belül.

3.
3.
Ooorky
1.
1.
br1Koo
Cián és boldogság! Nagy rajongója vagyok a képregényeknek/kisfilmeknek, erre biztos ránézek majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...