Euro Truck Simulator 2 - út a Balti-tenger felé

  • Írta: szlav
  • 2018. november 24.
  • Videó
Link másolása
Ideje újra teletölteni a tankot, jövő héten ugyanis felfedezzük Északkelet-Európát. A Balti térség öt országgal és több mint 13 ezer kilométernyi új útszakasszal várja a kamionsofőröket. Lássuk az ehhez tartozó előzetest!

Jövő héten újabb kiegészítőcsomaggal bővül az Euro Truck Simulator 2 így is hatalmas térképe. A Beyond the Baltic Sea Litvánia, Lettország, Észtország, valamint Finnország déli és Oroszország nyugati régióiba várja majd az út szerelmeseit. És ha már út: több mint 13 ezer kilométernyi új bejárható területet kapunk, huszonhárom nagyvárost, na meg persze egy halom kisebb városkát, falvat. Ezek közt járva könnyen kiszúrhatjuk az érintett országok legjellegzetesebb helyszíneit, az úton pedig felütik a fejüket a környék vállalatai is. 

Az Euro Truck Simulator 2 Beyond the Baltic Sea DLC-je november 29-én érkezik.

2.
2.
Back2U
#1: Én is gyakran visszatérek hozzá, amikor elegem van a világmegmentésből, gyilkolásból és lopakodásból. Nekem a Scandinavia a kedvenc DLC-m az új garázs miatt :-D
1.
1.
FrankBlack
Már nagyon várom. Az eddigi dlc-k közül a kedvencem a Go East (Poland, Czech Republic, Slovakia, and Hungary) és szerintem ez is nagyon tetszeni fog az eddigi videók alapján.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...