Euro Truck Simulator 2 PC

Az SCS Software folytatja a hagyományokat, és ismét Európa útjait róhatjuk a többtonnás jószágokkal. Maradj ébren!

A földrengés áldozatainak fog segíteni a Humble Bundle legújabb csomagja

A 30 dolláros csomag bevétele annak a három non-profit cégnek fog menni, amelyek a törökországi földrengés utáni helyreállításon dolgoznak. Összesen 72 cím került a csomagba.

Euro Truck Simulator 2 - nem adják ki az Oroszországra fókuszáló kiegészítőt

Az Euro Truck Simulator 2 fejlesztői néhány hétre voltak attól, hogy befejezzék a játék Heart of Russia című kiegészítőjét, amikor Oroszország megtámadta Ukrajnát. Végül úgy döntöttek, inkább nem adják ki a csomagot.

Euro Truck Simulator 2 - traileren a következő DLC

Nincs már messze az Euro Truck Simulator 2: Road to the Black Sea megjelenése, így az SCS Software új látnivalókkal készíti a kamionosokat a nagy napra. Itt az idő, hogy bejárjuk egész Kelet-Európát!

Euro Truck Simulator 2 - irány Erdély!

Road to the Black Sea címmel vadonatúj kiegészítőt kap a népszerű kamionszimulátor. A három újonnan érkező országnak köszönhetően végre lehetőségünk lesz keresztül utazni egész Európán.

Euro Truck Simulator 2 - út a Balti-tenger felé

Ideje újra teletölteni a tankot, jövő héten ugyanis felfedezzük Északkelet-Európát. A Balti térség öt országgal és több mint 13 ezer kilométernyi új útszakasszal várja a kamionsofőröket. Lássuk az ehhez tartozó előzetest!

Euro Truck Simulator 2 - új DLC, magyar felhívás

A SCS Software bejelentette az Euro Truck Simulator 2 legújabb DLC-jét, amelyben a balti államok országútjait szelhetjük át kamionjainkkal - beleértve Oroszország egy kis szegletét is Szentpétervárral.

Euro Truck Simulator 2 - irány Olaszország!

Habár Észak-Olaszországot már eddig is bejárhattuk az Euro Truck Simulator 2-ben, a játék következő DLC-jével az egész félszigeten szállítmányozhatunk kedvünkre. Emellett egy ingyenes frissítéssel is kedveskednek a srácok.

Megvannak az első Steam Awards győztesei

A tavalyi év végén rendezték meg először a Steam Awards díjátadót, ahol nemcsak az egyes kategóriák jelöltjei kerültek kiválasztásra a játékosok szavazatai alapján, de bizonyos díjakat is ők álmodtak meg.

Euro Truck Simulator - Vive La France!

Jövő hét elején új kiegészítőcsomag érkezik az Euro Truck Simulator 2-höz, melyben ezúttal a játékbeli Franciaország kap egy nagyobb frissítést. Kibővül az úthálózat, új városok és más újdonságok várják a játékosokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a május, mi pedig szállítjuk a hónap első játékmegjelenési listáját. A következő hetekben aligha érheti panasz a felhozatalt, már most is több nagyobb cím kerül a boltokba.