Civilization VI - bemutatkozott Magyarország is

  • Írta: szlav
  • 2018. november 27.
  • Hír
Link másolása
Mátyás királlyal az élen lép Magyarország a Sid Meier's Civilization VI színterére. Termálfürdők, huszárok és a fekete sereg - történelmünk sarokkövei segítségével épül fel, s így lesz nagy hazánk civilizációja.

Jövő februárban újabb kiegészítőcsomaggal bővül a Sid Meier's Civilization VI, a Gathering Storm elnevezésű frissítés pedig elsősorban a világ természeti adottságaira, azok közül is leginkább a barátságtalanabbakra fókuszál majd. Számunkra azonban egy egészen más szempontból lehet érdekes az adalék, ugyanis az új civilizációk és vezetők közt feltűnik Magyarország is, melyet Mátyás király vezet győzelemre.

És ha Mátyás, akkor fekete sereg! A rettegett zsoldoshadsereg komoly részét képezi majd a taktikánknak, így nem árt szövetséget kötni a kisebb városállamokkal. Egy másik egyedi lovasegységet is kapunk a huszár képében, mely további bónuszokat kap, ha számos szövetséges oldalán harcolhat.

Fontos lesz a gyors és határozott terjeszkedés, hiszen A Duna Gyöngye passzív képességgel a folyók mellé épített városok nagyobb iramban fejlődnek majd. A túlontúl agresszív, folyamatos háborúskodásnak persze megvan az ára, a nép hamar fellázad a véreskezű uralkodók ellen. Ezt hivatott kiküszöbölni a termálfürdő, mely az újonnan felfedezhető geotermikus hőforrások köré építve mosolyt csal majd a forró vízben ázó urak számára.

A Civilization VI: Gathering Storm február 14-én érkezik PC-re.

1.
1.
kamgecam
De jó! Mindenféle politikai hozzáálllás nélkül mondom: Hajrá Magyarok! Szarkupacon élünk aminek viszont a belsejébben arany rejtezik. Csak ki kéne már ássni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...