Jön a The LEGO Movie 2 Videogame

  • Írta: szlav
  • 2018. november 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Videojátékos mellékágat kap a második The LEGO Movie is. Az ismét a Warner Bros. és a TT Games boszorkánykonyháján készülő címet 2019-re várhatjuk. Befutottak az első screenshotok is.

Fábruárban kerül mozivászonra a The LEGO Movie második felvonása. A Warner Bros. és a TT Games pedig ezúttal is saját videojáték-adaptációval készül. Eddig csupán néhány rövid leírást, illetve az itt látható két screenshotot kaptuk, így egyelőre pontos dátumot sem tudunk mondani, de egy kis marketingérzékkel kitalálhatjuk, hogy a megjelenés valószínűleg a mozis premier környékén várható.

"Rengeteg új és közönségfavorit karakterrel, titokzatos helyszínekkel és mindkét film akciójával  érkezik a The LEGO Movie 2 Videogame. Egy igazi vad kaland lesz ez a gyerkőcök számára" - így jellemezte a második felvonást Arthur Parsons, a TT Games vezető dizájnere.

Sean William McEvoy, a The LEGO Group videojátékos divíziójának alelnöke pedig a következőket árulta el: "A játékosok útja a csillagok közé vezet majd, ahol ritka tárgyakat, alapanyagokat és alkatrészeket gyűjthetnek. Így válhat teljessé a gyűjteményük és így járhatják be a LEGO-univerzumot. Rengeteg fantasztikus helyszín, jópofa járgányok és különös teremtmények várnak majd rájuk. A The LEGO Movie 2 Videogame egy teljesen egyedi élmény, tele fantasztikus karakterekkel, nyílt világú kalandokkal. Emellett komoly hangsúlyt fektettünk a kreatív megoldásokra, a fejtörőkre és természetesen az építgetésre."

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...