The LEGO Movie 2 Videogame PC, PS4, SW, XBOXONE

Videojátékos mellékágat kapott a második LEGO Movie is.

Összeolvad a WarnerMedia és a Discovery

Az AT&T bejelentette, hogy átadja a WarnerMediát a Discovery Inc.-nek, amelyek új céggé olvadnak össze. A két cég így kívánja felvenni a versenyt az olyan streamingszolgáltatásokkal, mint a Disney+ vagy a Netflix.

Filmes és játékos LEGO-pakkokkal készül a Warner

Ha kedvelitek a LEGO-játékokat és filmeket, akkor van egy jó hírünk. A Warner Bros. a minap bejelentett néhány tematikus duplacsomagot, amik egybe gyúrják a batmanes, ninjagós és LEGO Movie-s tartalmakat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy nem ez lesz az év legdurvább hete a megjelenések tekintetében, de azért ezúttal sem maradunk AAA-s cím nélkül. A héten rajtol el a Ubisoft idei nagyágyúja, a Washingtonban játszódó Tom Clancy’s The Division 2.

The LEGO Movie 2 Videogame teszt

A LEGO-kaland mozis folytatása szerencsére hozta azt, amit az első résztől kaptak a rajongók, ami viszont sikerült a filmvásznon, azt videojáték formájában sajnos már nem tudták megismételni a TT Games srácai.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igazán sűrű hetünk lesz ezúttal is. A következő napokban több nagyobb durranásra is számíthatunk, hiszen elrajtol a DiRT Rally 2.0, a Trials Rising, jön a The LEGO Movie 2 Videogame és még a Dead or Alive 6 is.

Friss előzetesen a The LEGO Movie 2 Videogame

A The LEGO Movie most tavasszal mozikba kerülő folytatása sem kerülheti el végzetét, így a Warner Bros. és a TT Games jóvoltából ezúttal is kapunk majd egy videojátékos kitérőt.

Jön a The LEGO Movie 2 Videogame

Videojátékos mellékágat kap a második The LEGO Movie is. Az ismét a Warner Bros. és a TT Games boszorkánykonyháján készülő címet 2019-re várhatjuk. Befutottak az első screenshotok is.