TGA 2018: Több mint tíz új játékot jelentenek be

  • Írta: fojesz
  • 2018. november 28.
  • Teaser
Link másolása
A jövő hét végén úszni fogunk a játékbejelentésekben és -előzetesekben: magyar idő szerint péntek hajnalban rendezik meg a The Game Awards díjátadót, míg szombaton a Kinda Funny Games Showcase várja a játékosokat.

Magyar idő szerint december 7-én, hajnali fél 3-kor veszi kezdetét az idei The Game Awards. Ahogy azt már megszokhattátok, a kétórás show alatt nemcsak díjakat fognak osztogatni, hanem bejelentésekre is lehet számítani. 

Habár a műsor atyja, Geoff Keighley már célozgatott rá, hogy minden korábbinál több bejelentésre számíthatunk, most valamivel konkrétabb teaserrel állt elő, és a Twitteren megerősítette, hogy több mint 10 új játék mutatkozik be az este folyamán, illetve erre jönnek még rá a már bemutatott (vagy megjelent) anyagok helyzetjelentései, új előzetesei.

Ha minden igaz, Alien-bejelentésre is számíthatunk.

A Kinda Funny Games Showcase folytatja a hétvégét

Habár éveken át hagyomány volt, hogy a The Game Awards hétvégéjén a PlayStation Experience zúdítja ránk a bejelentéseit és látnivalóit, a rendezvény idén elmarad. Nem maradunk ugyanakkor tartalom nélkül, először tartják meg ugyanis a Kinda Funny Games Showcase-t.

A Kinda Funny Games videós csapata egy több mint 50 játékot felvonultató livestreamet tervez, amely magyar idő szerint december 8-án, este 7 órakor rajtol. Habár a műsorban javarészt kisebb hírekre és projektekre számíthatunk valószínűleg, azért a nagyok is hozzáteszik majd a magukét: a Sega például Yakuza-fronton készül bejelentésre.

Az eseményeket élőben is nézhetitek majd nálunk, és természetesen minden fontosabb bejelentésről beszámolunk nektek.

3.
3.
Spiderling
Jöhetne már valami infó, az Age of Empires 4 kapcsán is, nagy a csend körülötte... :(
2.
2.
crytek
Jajdevárom már bármibe fogadok, hog fosmulti lesz legalább a felw
1.
1.
Onion
Jobban örülnék egy Bayonetta 3 új előzetesnek vagy valami hír róla mi van vele. Mert tavalyi bejelentés óta, túl nagy a csend játékról.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...