Idén elmarad a PlayStation Experience

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 29.
  • Rendezvény
Link másolása
A Sony Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden megerősítette, hogy idén nem rendezik meg az éves PlayStation Experience rendezvényt. Az úriember szerint nehéz döntést hoztak, de a projektjeik egyszerűen még nem állnak készen.

Decemberben tutira új bejelentések és látnivalók nélkül maradunk PlayStation-fronton, hiszen a Sony Worldwide Studios elnöke a legutóbbi PS Blogcast adásában erősítette meg, hogy idén nem rendezik meg a szokásosnak mondható PlayStation Experience-t.

Layden szerint "nagyon nehéz döntést" hoztak, a Spider-Man már a boltokban van, de a közeljövő projektjei még nem állnak készen arra, hogy decemberben bemutatkozzanak. Oké, a Days Gone és a Dreams munkálatai már előrehaladottak, de ez még kevés ahhoz, hogy látogatókkal tömhessék meg a rendezvényt.

Úgy látszik, idén már nem láthatunk többet a Death Strandingből, a The Last of Us: Part II-ből és a Ghost of Tsushimából, a puskaport már a júniusi E3-on ellőtte a gyártó. Persze a december még így is hozhat új bejelentéseket, hiszen ott lesz még a The Game Awards is.

A PlayStation Experience a 2000-es évek elején debütált Európában, majd több évnyi szünet után 2014-ben támadt fel, és áttette a székhelyét az Egyesült Államokba. Azóta mindig megrendezték, ám 2018-ban ez nem így lesz.

4.
4.
Yanez
Ajajj, most hogyan aludjak whiskey, altató és fejsze nélkül? Remélem így az E3-ra lesz mit belógatniuk!
3.
3.
csoki0619
#2: Igen, meg azt is modták h 2012.12.12-én 12 óra 12 perckor világ vége lesz.
Mocskos hazug banda!!!
2.
2.
Beni2003
Csak én emlékszem, hogy azt mondták az E3 után, hogy : Majd a PSX-en jönnek a dátumok?
1.
1.
ZephyrDavid
Remélem nem jövő decemberben látunk valamit a Last of Us Part II-ből.
Jövő évi E3 és már utána jelenjen is meg utolsó negyed évben :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...