Megérkezett Netflixre a Minecraft: Story Mode

  • Írta: fojesz
  • 2018. november 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Már a Netflixen is elérhető a Minecraft: Story Mode, ráadásul továbbra is interaktív formában fogyasztható a játék a streaming szolgáltatáson keresztül. Aggodalomra semmi ok, egy mezei távirányító is elegendő az irányításához.

Netflixen is elérhetővé vált a Telltale Games kalandjátéka, a Minecraft: Story Mode. A cím rendhagyó anyag a streaming szolgáltatás kínálatában, hiszen továbbra is interaktív élményt ígér: egy gyors tutorial után már neki is eshetünk a történetnek, ahol minden egyes döntési helyzetet két lehetőségre szűkítettek le a készítők. Az ígéretek szerint egy mezei távirányítóval tolhatjuk a játékot, nincs szükség kontrollerre, vagy más különleges perifériára.

Egyelőre az első évad első három epizódja érhető el a szolgáltatáson keresztül, a maradék két epizód december 5-én jelenik meg. Arról nem esett szó, hogy az első évadot kiegészítő három extra epizód, vagy a második évad beköltözhet-e a Netflixre, és sajnos erre a kérdésre akkor sem egyértelmű a válasz, ha a játék pozitív fogadtatásra talál az előfizetők körében: a Telltale november közepén végleg lehúzta a rolót, ez volt az egyik utolsó projektje.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...