Már készül a második Call of Duty-film

  • Írta: fojesz
  • 2018. november 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár még az első mozi stábja sem állt össze, a hírek szerint már készül a második Call of Duty-film. Az adaptációhoz már írót is sikerült találni, a Black Panthert jegyző Joe Robert Cole-t igazolta le az Activision.

A Variety szerint az Activision nem húzza az időt, elkezdte előkészíteni a második Call of Duty-filmet. A mozi írója Joe Robert Cole (Black Panther) lesz, és ugyan még az első adaptáció stábja sem állt össze, a kiadó állítólag azért iparkodik ennyire, mert szeretne kész forgatókönyvet látni, mire az első filmet forgatni kezdik.

A korábbi hírek szerint az első Call of Duty-mozit a Sicario 2 rendezője, Stefano Sollima fogja dirigálni, míg a produceri székeket az Activision Blizzard Studios elnökei, Stacey Sher és Nick van Dyk töltik fel az Activision Blizzard vezérigazgatója, Bobby Kotick, illetve Coco Francini társaságában. Ezenkívül sok részletet nem tudunk a filmről, de korábban szóba jött, hogy Tom Hardy és Chris Pine is játszhat benne.

18.
18.
Diabolis83
#16: Ne felejtsd el beletenni a főhős helikopterből kiesését, valamint az egykezes éppcsakelkap jelenetet! :D
17.
17.
#7: Ezt mondom én is... Milyen második rész...? XD
13.
13.
McDuff
Az igen, fel is vették már a játékok fejlesztésének ütemtervét.
12.
12.
Back2U
#6: Küldd be az activisionnek, kész a forgatókönyv.
11.
11.
Sid3481
A nagy sikerre való tekintettel évente ki fog jönni egy film is. Persze egy részt 3 évig fognak forgatni. Igaz minden előző rész anyagát fel fogják majd használni az új részhez is!:-DDDD
10.
10.
shatterhand
9.
9.
shatterhand
#6: Innen látni,hogy ami játékban elmegy az filmben már kevésbé.
8.
8.
akbar0423
#3: A BlackOps 1 történetét alapul véve simán csinálhatnának egy pörgős, de hatásos mozit! Én biztos befizetnék rá.
7.
7.
kopic
Lol!
Miert, tán volt 1. is?
6.
6.
hadzsime
#5: Baszki nekem is pont ez járt a fejemben:
1. Gonosz terroristák vagy gonosz oroszok gonoszkodnak
2. Az amcsik szomorúak
3. Küldenek egy elit alakulatot, amiben benne van a jóképű, családos, morálisan megkérdőjelezhetetlen hazafi főszereplő
4. Szétlőnek mindent
5. Gyenge csavar a történetben
6. Folytatják a lövöldözést
7. Drámai befejezés, lassított felvétel, jönnek a helikopterek, leveszik a hangot, drámai zene, hazafiasság, éljen amerika
https://www.youtube.com/watch?v=IhnUgAaea4M
5.
5.
Back2U
Előre látom a sztorit:

Hősünknek megölik a családjád az oroszok egy bombával, és a bosszútól vezérelve beáll a seregbe de jobb mint a többiek, ezért speciális kiképzést kap, amivel gyakorlatilag egy biotikus isten lesz, elküldik megölni az oroszok vezérét, akiről kiderül hogy tulajdonképpen nem is rossz, és csak az amerikai kormány használta ki a bosszúszomját, és megöli a korrupt kormányt, és a helyére igazi patrióta amerikaiakat tesznek, az oroszokat pedig annektálják.
4.
4.
Max3000
#3: Én ugyan nem utálom a codot,de igazat adok az előttem szólóknak.Ha a cég egy alacsony költségvetésű dvd-re való "támadás a fehér ház ellen" típusú filmet forgat,akkor had tegye.Ellenben ne csodálkozzanak,ha bukta lesz.
3.
3.
godach
Akármilyen CoD utálat ide vagy Oda azert egy Black Ops vagy bármelyik részt én szívesen megnézném
1.
1.
shatterhand
Ez érdekes lesz. Játékban még elment a sztori,de filmben....Egy metal gear is csak játékban megy el, filmben az egy b kategóriás baromság akkora kutyulás van ott a genetikai rokonokkal, huszmillio.solidussal, bossokkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...