Jó kezekben lehet a Call of Duty-film

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A Variety értesülései szerint az Activison-Blizzard jelenleg rendezőt keres a Call of Duty-mozifilmhez. A források szerint a Sicario 2: Soldado direktorával, Stefano Sollimával tárgyal a kiadó. Nagyon örülnénk, ha összejönne.

A kiadó külön filmes részleget hozott létre Activision Blizzard Studios néven, hogy a népszerű frencsájzaik adaptációját gondozza. Maguk az elnökök, Stacey Sher és Nick van Dyk lesznek a Call of Duty-film producerei, valamint a cég vezérigazgatója, Bobby Kotick. A Variety úgy tudja, hogy az Activison jelenleg rendezőt keres, és jelenleg tárgyalásokat folytatnak Stefano Sollimával.

A Sicaro 2: Soldado direktora elismert szakember, a Suburra című olasz maffiafilm fűződik a nevéhez, valamint a Gomorra sorozat. A forgatókönyvet a Snowden és a Wormwood írója, Kieran Fitzgerald jegyzi majd.

Sher és Dyk szerint a játék-frencsájzból olyan filmes univerzumot szeretnének létrehozni, amely megállja a helyét a DC vagy a Marvel mellett.

Még egy áprilisi interjúból tudjuk, hogy a Call of Duty-film nem a második világháborúban, hanem a modern korszakban játszódna.

10.
10.
Oké, most hogy kiröhögcséltétek magatokat, hadd kérdezzem már meg: a John Wick is agyatlan akció, mégis baromi jól működött, nem?

Én értem hogy CoD és ezért már rögtön szarral kell dobálni, de könyörgöm, ne írjunk már le egy olyan filmet amit még el se kezdtek készíteni. (Mondom ezt úgy, hogy szerintem is legjobb esetben közepes lesz.)
9.
9.
Dízel
cod film? :D nem éppen a filmekből lettek a cod játékok? :D :D :D oké nem codnak hivták őket de most miről fognak szólni?...:D kb ugyan olyan akciófilmlesz mint a többi, "atom" storyval. :D
6.
6.
LexerTheFirst
#4: Elmennek beleszarni Kim jong un levesébe, aztán meghágnak mindenkit és semlegesítik Korea atombombáit
4.
4.
frankdelgado
És ha olyan egyedi története lesz, h hős amerikai katonàk lenyomjàk a terrorista közel-keleti diktàtort?
3.
3.
LexerTheFirst
#2: A DOOM filmben érdekes technikai megoldás is volt (az FPS rész, amit mára ágyon ismételték), de egy CoD film nagyon nehezen lesz, hacsak nem arról fog szólni hogy biomechanikus istenek harcolnak a haldokló nap felszínén.
2.
2.
Neo1989
"Call of Duty-film" Azt milyen filmet csinálsz egy olyan játékból ami tényleg nem szól másról mint h mész és szétlősz mindent ?

Kb mint a DOOM film köze nincs a játékhoz, de kit zavar, nem ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...