Részletek az Anthemről, közeleg a zárt alfa

  • Írta: szlav
  • 2018. november 30.
  • Korai verzió
Link másolása
Egy kisebb csokornyi hír esett ma az ölünkbe a BioWare következő játékával, az Anthemmel kapcsolatban. Többek közt megtudtuk, hogy jövő hónapban indul a zárt alfateszt, amelyre már most jelentkezhetünk, valamint belengettek egy új trailert is.

Több Anthemmel kapcsolatos hír is napvilágot látott a minapm, az egyik talán legfontosabb infó a játék zártkörű alfájáról érkezett. Az EA és a BioWare bejelentette, hogy jövő hétvégén egy tesztkör erejéig szélnek ereszti a kooperatív akciójátékot. A december 8-9. közt futó eseményre már most regisztrálhatnak a jelentkezők. A szerencsés kiválasztottak kapnak majd egy titoktartási nyilatkozatot, melyben fel kell vállalniuk, hogy nem beszélhetnek a játékról, illetve nem rögzíthetik, vagy streamelhetik azt. Cserébe a klienst a rajt előtt előretölthetik majd.

Akik nem járnak szerencsével, azok se búslakodjanak, ugyanis a The Game Awards díjátadója során egész biztos, hogy egy új Anthem-előzetest is levetítenek majd. Trailerek és bejelentések szempontjából igen eseménydúsnak ígérkezik az idei ceremónia, így akkor is érdemes lesz követni az eseményeket, ha maga a trófeaosztás amúgy nem feltétlenül izgat valakit. Az előzetes persze saját előzetest is kapott, mert ugye miért ne? Íme:

Mindeközben Mark Darrah, a játék producere továbbra is készséggel válaszol Twitteren az Anthemmel kapcsolatos kérdésekre. Darrah korábban beszélt már a többjátékos tennivalókról, a fejlődés és loot rendszeréről, és még sok másról. Nemrégiben felütötte a fejét a crossplay kérdése is, ezzel kapcsolatban pedig elárulta, hogy a megjelenéskor sajnos nem él majd ennek a lehetősége, de ez egyáltalán nem kizárt a jövőben.

Egy felhasználó azt is észrevette, hogy az Anthemben helyet kapott a Chromatic Aberration post-processing effekt is, amely nem kedvence a játékosok egy jó részének. Darrah megerősítette a filter létezését, s azt is, hogy ezt kedvünk szerint kikapcsolhatjuk majd.

Végül pedig a producer elárult egy érdekes infómorzsát az ellenfeleinkről is. Attól még, hogy minket nem csípnek, nem feltétlenül jelenti azt, hogy egymással jól kijönnek a különböző frakciók, illetve a változatos élővilág különböző fajainak képviselői. Magyarán mondva simán elképzelhető, hogy egyes NPC-ellenfelek a szemünk láttára egymás torkának esnek majd.

Az Anthem 2019. február 22-én debütál PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

1.
1.
kastorhun
Ez a játék akkorát fog bukni mint az ég.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...