Firewatch - dátumot kapott a Switch-verzió

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A remek narratív struktúrának, a varázslatos atmoszférának és az egyedi látványvilágnak köszönhetően a Campo Santo stúdió fejlesztői komoly sikereket értek el a Firewatch alkotásukkal, melyet pár hét múlva Switchen is élvezhetünk.

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, a Nintendo konzoljára látogat a Firewatch, mely most megkapta a végleges megjelenési dátumát is; december 17-től ülhetünk be kedvenc őrtornyunk fülkéjébe távcsővel vizslatni a messzi-messzi rengeteget Switchen.

Aki egyébként nme ismerné, a Firewatch egy roppant hangulatos, sétaszimulátornak csúfolt kalandjáték, melyben a festői szépségű Wyomingban irányíthatjuk a problémákkal és tragédiákkal teli élete elől a vadőri munkába menekülő főhősünket. A roppant magányt csupán egy CB-rádió töri meg, melynek segítségével kollégánkkal, Delilah-val tarthatjuk a kapcsolatot, és vethetjük magunkat az erdő békéjét megzavaró különös rejtélyek nyomába.

A még 2016-ban megjelent Firewatch jelenleg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el.

1.
1.
zozo76hun
Kivancsi vagyok hogy fog sikerulni az Switch verzio, mert PS4PRO-n messze nem futott valami fenyesen. A tolteseknel akadt. Ugyanezzel kinlodott a Observer is, amikor toltott a vinyorol, droppolt az fps, szintugy PS-en. Namost kivancsi voltam mennyivel jobb a helyzet a joval erosebb XBOX ONE X-en (csak az Observer-t tudtam kiprobalni, benne van a game pass-ban, ezert megegyszer nem vettem meg), es ugyanaz (!), ott is droppol rendesen. Bar Switch-en nincs vinyo, de joval gyengebb a gep, hat kivancsi leszek.

ui: mindket gamet vegigvittem PRO-n, de azert jobban is optimalizalhattak volna...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...