Majdnem PSP-devkitet értékesítettek az eBay-en

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A napokban majdnem felhasználói kézbe került a kizárólag fejlesztők számára elérhető PSP-devkit - valaki gondolt egyet, s eladásra bocsátotta azt az eBay-en.
A napokban majdnem felhasználói kézbe került a kizárólag fejlesztők számára elérhető PSP-devkit - valaki gondolt egyet, s eladásra bocsátotta azt az eBay-en.


Az aukció már 329 dollárnál tartott, s mikor már majdnem megvásárolták a fejlesztőknek szánt kiegészítést, a Sony észrevette és leállította az értékesítési folyamatot. Hogy mit tehetnénk egy efféle csomaggal? Például meghúzhatnánk a marokkonzol processzorát, melynek köszönhetően többet fogyasztana ugyan a kicsike, ám a játékokban mérhető FPS-szám megugrott volna némileg. A devkit rossz kezekbe történő kerülése esetén a hackerek csodákra lettek volna képesek vele: körülményesebbé, gyorsabbá tették volna a warezt PSP-n többek között (egyesek örömére).

5.
5.
machintos
a devkit(devhook)egy emulálo pogi melynek segitségével tudsz tört gameket fiuttani.
4.
4.
machintos
sorry visszavontam .megnéztem az also üziket is.
3.
3.
machintos
jujjjhh

öcsém inkább ne szitkozodj itt mindenkinek magán ügyehogy warez vagy nem warez nem kell it szidnia másikat mikor még nem is mondta senki hogy warezol hnem az hogy valaki othton vana psp témában(és ebbe beletartozik a hackelés stb is)az nem azt jelenti hogy 100 warezol.és senki nem volt kiváncsia véleményedre.



fojesz:nem értem mért neked áll még feljebb.tlneg nem kéne olyan hirt cikket irni amit nem vágsz.de ez még oké is lenne hisz ember az ember nem hibátlan de mért neked áll feljebb??bocs srácok hüleséget irtam és ennyi nem?????
2.
2.
fojesz
Meg sem szólalok... Szerinted nem lenne körülményesebb (gy.k. egyszerűbb) a warez psp-n, ha nem kéne downgradeelni a firmwaret? Gondolkozz már légyszíves mikor oltogatni kezdesz valakit.
1.
1.
fojesz
De hülye vagyok, az én saram, sorry. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...