Frissítve: Battlefield V - késik az Overture

  • Írta: szlav
  • 2018. december 5.
  • Csúszás
A korábbi részektől eltérően a Battlefiled V szakít a fizetős DLC-csomagokkal, helyette egy ingyenes élő szolgáltatás, a Tides of War szállítja majd az újdonságokat. Be is futott az első kiegészítő trailere, de a megjelenés csúszik.

Az eredeti tervek szerint ma jelent volna meg a Battlefield V első ingyenes frissítése, amely a Tides of War kampány első epizódjával bővítené a hatalmas háborús játékot. Az Overture alcímre hallgató első fejezet egy új multiplayer-térképpel bővíti a repertoárt - a Panzerstorm a belga harcmezőre szólítja a tankokat. Egy új fejezetet kap majd az egyjátékos kampány is, a The Last Tiger egy német katona szemszögéből mutatja be a véres konfliktust.

És hogy mindez mikor várható? Az eredeti tervek szerint ma érkezett volna a frissítés, a DICE azonban az utolsó pillanatban megálljt parancsolt, ugyanis egy váratlan hibát találtak a csomagban. Nem árultak el részleteket arról, hogy hol a gubanc, de azt ígérik, hogy csak egy rövid csúszásról lesz szó, így hamarosan mi is beülhetünk az egyik lánctalpas bestiába.

A Battlefield V PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re jelent meg.

Update! A fejlesztők megerősítették, hogy a felmerült szerverhibákat elhárították, az ingyenes frissítés a mai nap folyamán, azaz december 5-én élesedik.

37.
Pacsirta
#33: Sajnos ez az oldal hibája! Folyton ezt csinálja! Kényszeres elkövető, akit nem csípnek nyakon. A moderátorok alszanak, vagy simán csak közülük tollkodik az egyik. Az értelmes élvezetes beszélgetések teljesen eltűnnek, mert ez a zoli 78 meg a sándorlend haverja minden alkalommal szétxarják a kommszekciót. Két accal nyomulnak, egyikkel védik a másik hazudozásait.
Nekem ötletem sincs, hogy lehet valaki ennyire degenerált, hogy ha valami nem tetszik neki, azt hónapokon keresztül F5/seccel tolja fel a gémer oldalakra.
Emlékszem a bétás híreknél ugyanezeket hazudozta ez a métely-trió...
...nekem nem tetszik az új Cod , ezért nem is megyek oda fizikai fájdalomtól meggémberedve. Nevetséges gyerekek ezek, nem is trollok. Élettelen fat-kidszzz.
36.
KRAT0S
Megvanbaszva az oldal...100x küldi el a kommentet.. :/
35.
KRAT0S
#11: Igen az meg még rosszabb! Hál istennek utálom mint a sz... nem kell vele foglalkoznom.
34.
KRAT0S
#11: Igen az meg még rosszabb! Hál istennek utálom mint a sz... nem kell vele foglalkoznom.
33.
kozak.south
ollie92 Undorító az összes kommented, gyanítom direkt csinálod, mint a trollok általában, és tudom hogy nem kellene felhúzni magam de sajna nem megy.Ugyhogy csak annyit mondok szégyelld magad. Én pedig nem olvasok el ezen az oldalon többé egyetlen hozzászólást sem, mert elegem van.Sziasztok!
32.
KRAT0S
#11: Igen az meg még rosszabb! Hál istennek nem szeretem nem kell vele foglalkoznom.
31.
TheFlash
Az azért elég durva, hogy alig van szerver 1 hónappal a megjelenés után :D Pl tegnap a Narvik mapon akartam játszani, és nem volt szerver ! lol ... A másik nagy bajom meg az, hogy csak 64 sltos szerók vannak, amik kész káoszok, tudja valaki mikor lehet saját szervert bérelni? Mert akkor tuti elsznek 48 slotosok is
30.
Harcos Pisti
Nekem nagyon is tetszik! Már több mint 50 órám van benne! Azokat a kollègákat nem èrtem akik szidják, menjenek játszani azzal a játèkkal ami nekik bejön ès ennyi!
29.
Sid3481
#28: És gondolom azok ugattak megint, akiknek meg sincs a játék! Kijön a frissítés és egy pályával több lesz, na bumm! És ezért megy a rinya! :-DD
28.
Ultimate
#27: Nem sokan csak a szokásos arc csinálta a szokásos bullshit fesztivált. :)
27.
Sid3481
Na, ha minden igaz ma lesz frissítés! Egy nap késés és mennyien belehaltatok, még jó hogy nem ezen múlik az életetek!
26.
Ultimate
#24: Nem úgy fest, mert gyakorlatilag bulshit amit állítasz,nem nekem kéne takarékra tenni. Ha ennyire szar játék SZERINTED akkor mi a francért jelensz meg minden híre alatt. Elsőként. Hogy közöld micsoda szar micsoda hülye aki megveszi és micsoda pofánköpés volt? Kezeltesd,jobban jár mindenki.
25.
gomba56
#22: Gondolom te ilyen megváltó vagy aki téríti a jónépet, hogy kinek mi a jó játék! Sajnálni tudlak, hogy ennyire lovagolsz azon, hogy mennyire szar szerinted ez a játék!
24.
ollie92
#23: Szerintem itt te vagy a gáz. Én kipróbáltam, láttam, tapasztaltam. Te csak itt vergődsz nyálasan...tedd magad takarékba.
23.
Ultimate
#22: Megint kilyukadtunk oda hogy csak egy ócska hiteltelen károgó vagy semmi több, ráadásul magadnak mondasz ellent ugye. Továbbra is kérdezem,nem unod? Nem érzed mennyire gáz vagy?:)
22.
ollie92
#21: Ez egy sima PUBG szint, ócska bugos játék kevés tartalommal. Legalább a PUBG fele annyiba kerül...
21.
Ultimate
#20: Meg van hogy nem vettem meg vagy csak úgy dobálod egymás utn a szavakat az elvakult divatfikázó fröcsögéseben?:)
Mondjuk már ott baj van hogy azt állítod "de még nem mondanék semmit ha havonta jönnének".. Ehhez képest mégis mondasz és minden BF hír alatt ontod a f*szságot olyan szintű tárgyi tévedésektől hemzsegve mint hogy pubg szint....Nem érzed mennyire vagy gáz? Nem tűnik fel?:)
20.
ollie92
#19: Nekem a fejemben bajok vannak ? Mert nem dőlök be nekik és dobok ki $60-80 egy félkész early acces címre ? Amit legalább fél évvel korábban kitoltak és ahogyan Thor Vath felvezette, pofon köpték a játékosoka !? Nah, neked meg dobókockás bré lóg a torkodba :)
19.
Ultimate
#15: Nem úgy fest. Vagy ha igen a fejben vannak a bajok.
16.
Thor Vath
Nem azért félkész, mert később érkeznek bizonyos tartalmak, hanem mert rettenetesen bugos. Az eladások sem azért gyöszösek, hanem mert nyilatkozatokban sértegetik a potenciális vásárlókat és műveletlennek tuskónak titulálják, aki korhű játékot szeretne, meg el is küldik a francba. Azzal sincs baj, hogy női szereplők vannak a játékban (Tomb Raider? Volt azzal baj? Nem.), hanem hogy a single küldetésekben történelmi eseményeket írtak át úgy, hogy sjw-barát legyen és valós eseményként tálalják. Ha csak fiktív fantáziasztorik lennének, nem lenne semmi baj, de így necces.
Ezzel együtt szerintem még mindig jó játék a BFV, ha a bugokat kikapapálják, a politikai propaganda-maszlagtól eltekintve nem lesz vele semmi baj.
15.
ollie92
#14: Szerintem tedd magad tartalékba. Játszottam vele és ez ebben a formában kevés. De még nem mondanék semmit, ha havonta jönnének a mapok, új kasztok. De a Márciusig tart a játék fejlesztése. Minden összeígért tartalom hiányzik : NEW MODE : RETURN OF RUSH. WTF ? Kiveszik az egyik alap BF játékmódot, majd visszarakják, mint "újdonság". Az egész azt reprezentálja, hogy a DICE egy ócska B kategóriás cég lett, mint a Bethesda. De ezt nem csak én mondom...az EA részvényei 40% visszaestek. A játékot "szaréhúgyé" adják már, mert senkinek se kell. Igen játszottam vele, kipróbáltam a 10h trialt.
14.
Ultimate
#12: Neked hallovány lila gőzöd nincs miről beszélsz csak egy divatfikás troll vagy ebből a kommentből árad a tudatlanság... Pubg szintjén. Ott.... Te vajon minek a szintjén vagy "jóember"...
13.
gomba56
#12: Honnan tudod, hogy nincs tartalom? Megvetted? Vagy "havernál" láttad? Bírom az ilyen kijelentéseket....
12.
ollie92
Egy dolog, hogy a játékban nincs tartalom és az egész egy PUBG szintjén áll, olyan bugos. De az a durva, hogy a bemutató partyn ilyen háttérnél buzultak a svédek :

https://preview.redd.it/7zzh61f3c6221.jpg?width=960&crop=smart&auto=webp&s=1e4894584a90f4b52ed387627db40286088a5cb6

https://preview.redd.it/ox5dk62ziz121.jpg?width=960&crop=smart&auto=webp&s=f981d3893f6ab0058fc6857e9301986eaa700d56

Cupkolják még a megmaradt rajongókat is ...
11.
gomba56
#8: Nemértem miért mondjátok ezt! Amit kaptunk az nem félkész! Van benne 8 pálya fegyverek assigmentek minden! Az előző részeknél se volt 10 pályánál több a kezdeteknél! A Bad Company 2 ben alig voltak fegyverek és pályák!
De ha úgy nézitek akkor a hitman is epizódikus lett! Ez miért ne lehetne?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...