Lehet jelentkezni a Test Drive Unlimited bétájára

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A mai napon a 3D Gamers és a FilePlanet közösen kihirdette, hogy náluk lehet jelentkezni, majd csatlakozni a PC-s Test Drive Unlimited bétatesztjéhez.
A mai napon a 3D Gamers és a FilePlanet közösen kihirdette, hogy náluk lehet jelentkezni, majd csatlakozni a PC-s Test Drive Unlimited bétatesztjéhez.

Ugrás a galériához

A bétatesztre már lehet regisztrálni, s elviekben az ingyenes hozzáféréssel rendelkező felhasználók is jelentkezhetnek a próbára, mely a PC-s verzió egy korai állapotának kivesézését jelenti. Maga a játék X360-ra már megjelent, PC-re, PS2-re és PSP-re pedig februárban fog. Nagyon várjuk! Addig is: bétatesztre fel!

Jelentkezni szeretnék a 3D Gamersen keresztül!
Inkább a FilePlanet mellett teszem le a voksom!

Frissítés: Mint kiderült később, a kezdeti híresztelések ellenére a bétateszt nem ingyenes, csupán a fenti oldalak fizetős felhasználói számára elérhető.

5.
5.
aron2
már regelni sem enged a rendszer:



"We re sorry, the Test Drive Unlimited Beta program is now closed."
4.
4.
fojesz
Beleszerkesztek, akkor, perc.
3.
3.
nimat16
de nem néztetek utána?kicsit félrevezető.nem kéne valótlant állytani.most nem azért mondom,hogy direkt cseszegesselek titeket mert qrva jó az egész amit csináltok,de annyira belelkesedtem,aztán meg úgy pofáraestem,hogy kicsit megharagudtam.
2.
2.
fojesz
Ezért van írva, hogy elviekben. Eredetileg úgy volt bejelentve h ingyenes az egész.
1.
1.
nimat16
már bocsi de az ingyenes accounttal nem lehet jelentkezni.Az csak az első lépés,hogy ha nincs semmilyen accountod,hogy regisztrálsz ingyenesre,majd utána kell subscribeolni,ami pénz.És még akkor se biztos,hogy kiválasztanak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...