Test Drive Unlimited

Új Test Drive Xbox 360-ra és (reméljük) PC-re, tele licenszelt autókkal és motorokkal. A játékban több mint 1000 mérföldnyi hawaii-i autóút lett lemodellezve. Megjelenés 2006. júniusában.
1583415000

Visszatér a Test Drive Unlimited

Habár még nem sokat tudunk róla, az biztos, hogy fejlesztés alatt áll a következő Test Drive Unlimited-játék, méghozzá a legújabb WRC-epizódokat és a TT Isle of Man-sorozatot is jegyző Kylotonn csapatánál.
1481871600

A Bigben Interactive-hoz került a Test Drive-sorozat

A Bigben Interactive tegnap hivatalos közleményben erősítette meg, hogy megszerezte az Ataritól az évek óta hanyagolt Test Drive-sorozat jogait, így tovább bővült a kiadó katalógusa.
1412074800

Blogajánló: A fantasztikus négyes

Megérkezett a heti blogválogatás, melyhez ezúttal godach, DarkLord, Norbiii és Neurotic közreműködésével érkeztek tartalmak. A négy mű mellett ezúttal egy kihívást is találtok majd. Jó szórakozást kívánunk!
1369852440

The Crew - ezen dolgozik a Driver-csapat?

A pletykák szerint The Crew névre hallgat a Driver-csapat új játéka, amit a Test Drive Unlimited-veteránokból alakult Ivory Towerrel együtt készít. A The Crew autóverseny, a Gran Turismo és a Forza ellenfelének szánják.
1369327732

Elárverezik az Atari címeit

Az Atari amerikai részlege ugyan egyben akarta eladni a címeit eredetileg, végül egyetlen potenciális vevő sem kínált annyi pénzt értük, ami megfelelt volna a számára. Most külön árverezik el őket.
1365786000

Bezárt az Eden Games - most már tényleg

Mára bizonyossá vált, hogy a Test Drive Unlimited fejlesztőcsapata lehúzza a rolót, a cég jelenleg felszámolás alatt áll. Persze mindez aligha meglepő, az Atari már tavaly bejelentette, hogy meg akar szabadulni tőle.
1359820853

PS4-re fejlesztenek a Test Drive Unlimited alkotói

Az Eden Games egykori munkatársainak nagy része mára a francia Ivory Tower sorait erősíti, s a legfrissebb híresztelések szerint már egy újabb autós címen dolgoznak, mely PlayStation 4-en is napvilágot lát.
1337164570

Atari: az Eden Games nem zárt be

Az Atari tisztázta a helyzetet, a korábbi rémhírekkel ellentétben mégsem zár be a Test Drive Unlimited-játékokért felelős Eden Games, habár bizakodásra nincs sok oka a stúdiónak. Egyes vélemények szerint a kiadó most megpróbálja eladni a csapatot, ami persze azt is jelenti: ha nincs rá vevő, mehet a levesbe.
1336813220

Veszteséges az Atari, bezárt az Eden Games

Nem ment jól a játékkiadóknak az előző üzleti év - az Atari sem kivétel. Mindössze 51,3 millió dolláros bevételt ért el, ám vesztesége még így is 4,8 millió dollárra rúg. A cég megkezdte az átszervezéseket, melynek első áldozata a Test Drive Unlimited fejlesztői, az Eden Games.
1305142461

Sztrájkol az Eden Games

A Test Drive Unlimited játékok fejlesztő csapata, az Eden Games egynapos szimbolikus sztrájkba kezdett kiadója, az Atari miatt, a cégóriás ugyanis a jelenlegi 80 fős csapat létszámát huszonkilenc fősre csökkentené. A baj nem most kezdődött, de látszólag most érte el a tetőpontot - kiborult a bili.