Resident Evil 2 - akcióban Ada Wong

  • Írta: fojesz
  • 2018. december 5.
  • Videó
Új látnivalók érkeztek a Resident Evil 2 felújított változatából. Nemcsak Claire-t és Leont láthatjuk újra mozgásban, de Ada Wonggal is futhatunk egy kört, továbbá egy új helyszínt is megnézhetünk magunknak.

Resident Evil 2-napot tartott a Capcom, a kiadó egy sor új látnivalót tett közzé a január 25-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő remake-ből.


Az első előzetesben Leont és Ada Wongot láthatjuk akció közben, de Robert Kendo is bemutatkozik, míg a folytatásban Claire és a Tyrant harca következik. A fenti képeken az egyik új helyszínt, az árvaházat is megcsodálhatjuk.

Miután a Capcom nemrég a sajtónak is megmutatta a játékot, hosszabban is belenézhettek az említett jelenetekbe:

12.
KopyAti
11.
Nothing
#6: "a 6 már csak egy buta akciójáték volt nem horror."

Akciójátéknak akciójáték, de nem buta. Tessék visszavonni! :)
10.
guba800
Elvileg a hónap közepén jön a demo!
9.
GAMEROD
Az ilyen játékoknak pont az volt a varázsa, a sikerélmény mikor rájössz egy dolog megoldására, amikben el lehet akadni. Ma már szinte megszűnt főleg az AAA kategóriában a walkthrough/végigjátszás fogalom mert a nyílt világok ellenére is tök lineárisan gondolkodás végig lehet tolni mindent.Szerencsére az indie fejlesztők továbbra is életben tartják a műfajt, ami mellesleg elég népszerű, világszerte nyílnak például szabadulószobák meg hasonlók amik ezek logikájára épülnek.
8.
GAMEROD
Na nehogy azt mondjátok már hogy olyan nehéz fejtörők voltak a mindenkori Resident Evil-ekben. Nem is nevezném őket fejtörőnek, hanem logikának, mert csak rá kellett jönni mit mivel kell használni, például a bekötözött kapu kötelét meggyújtani a gyújtóval, vagy épp a kandallót, esetleg sorrendbe helyezni vagy gyújtani meg tárgyakat. De piszok nehéz... Ugyanígy volt a korai Alone In The Dark-okban is, mert a RE széria is onnan ered. Mindre rá lehetett jönni két perc alatt. Inkább a tárgyak főleg kulcsok vagy kódok és azok felhasználási helyének megtalálása volt a cél többnyire.
6.
Ultimate
#5: Ezzel szerencsére nem sokan vagytok és a 7-el nem véletlenül tértek vissza a régi elemekhez. A 4-5-6 egy borzalmasan gagyi egyre injkább akciójáték irányba elnyomuló fos volt szépen lejtmenetben. A 4 még elment bár ott is átmentünk a jellegzetes X ideig egy helyen vagyunk mindenkit leölünk vagy letelik X idő és mehetünk tovább style-ba, a szörnyek főellenfelek pedig gagyik voltak a t vírus szüleményeihez képest.... Az 5-6 már jócskán ment lefelé a lejtőn a 6 már csak egy buta akciójáték volt nem horror.
Nemigen értem mi okozott gondot a RE fejtörőkben,gyakorlatilag totális alapszint...Szinte gondolkodást sem igényelt....
5.
TheFlash
#2: a fejtörők mióta adnak bármit is hozzá egy horror játékhoz? Ha 1 db fejtörő nem lett volna a resi játékokban akkor is horror maradt volna. Mellesleg, nekem pont a 4 től kezdve jött meg a Resi szeretetem, 4,5,6 rohadt jó volt, revelations elment. Inkább az akció felé hajlok, de nincs kedvem 40-50 órát eltölteni egy olyan játékkal amit 4 óra alatt ki lehet vinni fejtörők nélkül.

A Silent Hillben pl az a zongorás rejtvény pff vagy 1 hétbe tellett, kinek van ilyenre ideje?!
4.
Yanez
#3: He? Valóban ő az, de nincs ott semmiféle fertőzés.
3.
Ultimate
A 2. video indexképén Dolph Lundgrent megfertőzte a vírus...? :D
2.
azureknight0715
#1: A Resi 4-nek értelmetlen voltak a fejtörők, mert egy 8 éves meg tudta azt oldani, így az egész csak időhúzás volt. Nekem teljesen fordítottja az egész. A resident evilhez ez mindig is hozzátartozott, úgymond egyedivé tette azzal a rengeteg kulcs- kulcskombináció, medál, medálkombinálásokkal, szobor huzogatásokkal stb. Ezt utána jópár játték is átvette tőlük. Szóval én nagyon remélem hogy azok lesznek benne, és nem lesz egyszerű rájönni hogy 1-1 ajtót hogyan, mível lehet kinyitni. Na meg horror faktor. A játék az atmoszférájával teremtette meg akkor a horrort, láthatóan most is az lesz hála istennek.
1.
TheFlash
A puzzlek ugyan úgy maradnak? Mindig is ezért utáltam a régi Resi játékokat ... Resi4 nekem tökéletes volt akció / fejtörő arányban :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...