Resident Evil 2 - akcióban Ada Wong

  • Írta: fojesz
  • 2018. december 5.
  • Videó
Link másolása
Új látnivalók érkeztek a Resident Evil 2 felújított változatából. Nemcsak Claire-t és Leont láthatjuk újra mozgásban, de Ada Wonggal is futhatunk egy kört, továbbá egy új helyszínt is megnézhetünk magunknak.

Resident Evil 2-napot tartott a Capcom, a kiadó egy sor új látnivalót tett közzé a január 25-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő remake-ből.


Az első előzetesben Leont és Ada Wongot láthatjuk akció közben, de Robert Kendo is bemutatkozik, míg a folytatásban Claire és a Tyrant harca következik. A fenti képeken az egyik új helyszínt, az árvaházat is megcsodálhatjuk.

Miután a Capcom nemrég a sajtónak is megmutatta a játékot, hosszabban is belenézhettek az említett jelenetekbe:

12.
12.
KopyAti
10.
10.
guba800
Elvileg a hónap közepén jön a demo!
9.
9.
GAMEROD
Az ilyen játékoknak pont az volt a varázsa, a sikerélmény mikor rájössz egy dolog megoldására, amikben el lehet akadni. Ma már szinte megszűnt főleg az AAA kategóriában a walkthrough/végigjátszás fogalom mert a nyílt világok ellenére is tök lineárisan gondolkodás végig lehet tolni mindent.Szerencsére az indie fejlesztők továbbra is életben tartják a műfajt, ami mellesleg elég népszerű, világszerte nyílnak például szabadulószobák meg hasonlók amik ezek logikájára épülnek.
8.
8.
GAMEROD
Na nehogy azt mondjátok már hogy olyan nehéz fejtörők voltak a mindenkori Resident Evil-ekben. Nem is nevezném őket fejtörőnek, hanem logikának, mert csak rá kellett jönni mit mivel kell használni, például a bekötözött kapu kötelét meggyújtani a gyújtóval, vagy épp a kandallót, esetleg sorrendbe helyezni vagy gyújtani meg tárgyakat. De piszok nehéz... Ugyanígy volt a korai Alone In The Dark-okban is, mert a RE széria is onnan ered. Mindre rá lehetett jönni két perc alatt. Inkább a tárgyak főleg kulcsok vagy kódok és azok felhasználási helyének megtalálása volt a cél többnyire.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...