Resident Evil 2 (remake) PS4

A klasszikus felújítása egészen az alapoktól.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, és ezúttal sem fogunk unatkozni! Visszatérünk Raccoon Citybe egy kis zombivadászatra, folytatódnak a Diaz-testvérek kalandjai, és a Nintendo 3DS-re is jutott egy kis finomság.

Megjelenés utáni DLC-t kaphat a Resident Evil 2

A Resident Evil 2 rendezője, Kazunori Kadoi és producere, Yoshiaki Hirabayashi a Saudi Gamernek adott interjúban elárulták, már folynak arról az egyeztetések, hogy megjelenés utáni kiegészítőt kapjon majd a felújított Resident Evil 2.

Resident Evil 2 - a döntés a te kezedben van

Vadonatúj, interakttív előzetest kapott a jövő héten megjelenő Resident Evil 2. A friss kedvcsináló ismerős jelenetekkel operál, de a választás lehetősége miatt azért így is izgalmas percekben lesz részünk.

Resident Evil 2 - képeken Hunk és Tofu

Mindenki kedveli Leont és Claire-t, de az igazi Resident Evil-rajongók megegyezhetnek abban, hogy Tofu a széria valódi hőse. Az extra karakterek a felújított változatból sem maradnak ki.

Resident Evil 2 - nagyon sokan tolták a demót

A Capcom tájékoztatása szerint hatalmas siker volt a Resident Evil 2 újrázásának mindössze félórás időkerettel ellátott demója. A kiadó szerint több mint egymillió rajongó élt a próbakör lehetőségével.

Resident Evil 2 demó - viszlát, időkorlát!

Tegnap jelent meg a Resident Evil 2-remake "1-Shot" demója, amely alapjáraton csak 30 perces játékidőt biztosít. A leleményes Steam-felhasználóknak viszont egy trainer segítségével sikerült kijátszani a korlátozást.

Frissítve: Ennyit javul 21 év alatt a Resident Evil 2

A mai naphoz képest pontosan két hét múlva fut be a Reident Evil 2-remake, így stílszerű megnézni, hogy pontosan mire számíthatunk a több mint 20 évvel korábban bemutatott eredeti verzióhoz képest.

Pénteken egy rövid demót kap a Resident Evil 2

Már a nyakunkon van a Resident Evil 2-remake megjelenése, de január 11-én érkezik egy kipróbálható változat is belőle "1-Shot demo" címmel mindhárom platformra. Csupán harmincperces tartalmat kapunk.

PS4 - izgalmas lesz az idei esztendő is

Remek évet tudhat maga mögött a Sony, a PlayStation 4 a tavalyi esztendőben is jól teljesített, többek között exkluzív címeinek köszönhetően. És nagyon úgy fest, nem lesz idén sem másként.

30 perces demót kap a Resident Evil 2

Már egészen biztos, hogy demóváltozatot kap az alapoktól újjáépített Resident Evil 2-remake. Az ingyenesen kipróbálható verzió azonban egy különleges megközelítéssel érkezik: csupán 30 percünk lesz a felfedezésre.