Sandbox módot kap a Fortnite

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 5.
  • Letöltés
Link másolása
Vadonatúj játékmód érkezik hamarosan a Fortnite-ba. A Creative a battle royale-tól függetlenül lehetővé teszi a játékosoknak, hogy saját pályákat és minijátékokat készítsenek - hasonlóan a Minecrafthoz.

Az Epic Games megerősítette, hogy a meglévő Save the World (PvE) és a Battle Royale (PvP) mellett egy harmadik játékmódot kap a Fortnite. A Creative a meglévő Playground mód kibővített változata, melyben az a cél, hogy saját sandbox pályákat készítsünk.

Hasonlóan a Minecraft ugyanilyen néven futó szegmenséhez, teljesen szabad kezet kapunk a játszótér felépítéséhez: előre elkészített objektumokat, fegyvereket, ládákat, nyersanyagokat és interaktív elemeket pakolhatunk le az üres pályára. Rajtunk áll, hogy mit szeretnénk készíteni: több lehetséges csomóponttal rendelkező Deathmatch-térképet, vagy egyszerű kihívásokat tartogató műveket.

Az elkészült pályákhoz a Creative központi hubján keresztül bárki hozzáférhet, de meghívhatjuk barátainkat némi közös építkezésre is. Egy szerver egyszerre 16 főt támogat.

Az új játékmód elsőként a Season 7 Battle Pass tulajdonosai számára startol el december 6-án, azaz az új szezonnal egy időben; majd december 13-án mindenki más lecsaphat rá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...