Végre dátumot kapott a Below

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Öt évvel a bejelentés után elérhető közelségbe került a Capybara Games roguelike címe, a Below. Hősünkkel egy titokzatos szigeten kötünk ki, ahol egy rejtélyes barlangot fedezhetünk fel. Egyre mélyebbre és mélyebbre merészkedve.

Hosszú út vezetett a megjelenésig. A Below-t még 2013-ban jelentette be a Capybara Games, azóta folyamatosan csúszik, de végül december 14-én végre befut az anyag PC-re és Xbox One-ra.

A Capybara Games már korábban megerősítette, hogy hiba volt ilyen korán leleplezni a címet, de az elmúlt öt évben rengeteget tanult a csapat, és végre készen állnak a megjelenésre. A Below műfaját tekintve egy rougelike dungeon crawler, melyben egy titokzatos szigeten ébred hősünk, ahol egy hatalmas barlangot fedezhet fel. Mélyebbre és annál is mélyebbre kerülünk.

4.
4.
Shannaro
Nekem a Necropolis-t juttatja eszembe, azt is nagyon szerettem. Tárt karokkal várom.
3.
3.
Matt8888
#2: +1
A környezet egyszerűen megvett kilóra. Pedig nekem sem jönnek be ezek, de ez valahogy mégis, visszaadja a "szöszmötölős" keresgélős játékmenetet, nosztalgikus. Várjuk :)
2.
2.
Mortis
#1: Èn megjelenès óta várom, pedig nem szeretem a roguelikeokat, egszerűen a prezentáció ragadott meg. Itt van már règ az ideje hogy megjelenjen.
1.
1.
silkgoat
Szemtorna szimulator. Jo sok sotetben mozgo mini izevel. :D
Respect azoknak akik majd jatszani tudnak vele. Ugy mondom ezt hogy 100% a vizusom. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...