TGA 2018: Történetmesélős traileren az Anthem

  • Írta: Shifty
  • 2018. december 7.
  • Videó
A hétvégén kipróbálható lesz az Anthem egy korai változata, amit most remekül felvezetett a játék legújabb előzetese, ami a főgonoszok mellett a történetre is koncentrál.

Az Anthem február 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az alfaverzióról pedig ezeket kell tudni.

Két demót is kapunk a megjelenésig. Első körben az előrendelők próbálhatják ki a BioWare alkotását január 25-27. között, majd mindenki más február 1-3-ig játszhat.


8.
NemecsekErno
#2: Volt, de csak egy rövid időre, mert ők szabaditották rá a világra a sok rosszat, amit most a feka és indián szövetségnek kell feltakaritani.
Én a mexikói Sancho Panzával leszek 0:13-nál, mert szerintem olyan világmegváltó kinézete van és egyébként is mozgássérült a fehér elnyomás miatt.
Igy a bosszú majd még édesebb lesz.
7.
Eberinu
Volt szerencsém alfázni, szórakoztató, nem hiszem, hogy nagy durranás lesz, láttunk már ilyen játékokat. A repülés borzasztó benne, nehéz az irányítás, túl érzékeny. Saját bázis van, csak a bevetésekre instance-ol másokkal a játék.
5.
ollie92
#1: A játék már most bukta. 2 hónappal a megjelenés előtt akarnak alfatesztet. Szokásos EA menet : bugos alfa-béta, majd bugos rajt.
4.
Chase
0:48-nál volt egy fehér szőke csaj, zoli12i :D

Ha nem tudnám, hogy multiplayer lesz, rá is izgulnék (remélem a Dragon Age 4-nél megmaradnak a singleplayernél). A zenéje jól sikerült.
3.
ABorealis27
A grafika, a környezet, a world design überbrutális még mindig, a trailerek borzasztó jók és nekem a gameplayekkel sem volt bajom. Továbbra is áll, hogy ha tartalom lesz benne, akkor szenzációs lesz. Meglátjuk. Amilyen tempóban zúdítják ránk a fejlesztők a gameplay videókat és a hub area/javelin customization stb videókat, jönnie kellene egy picit hosszabb main story missionnek is (a nagy pókos küdetés mondjuk már volt). Én óvatosan bizakodó vagyok.
2.
zoli12i
Volt fehér ember ebben a trailerben ?
1.
NemecsekErno
Kicsit kezd az Overkill's The Walking Dead-re emlékeztetni.
Király trailerek a megjelenés elött, de amit a gameplay-ből eddig mutattak, az elég buktaszagú.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...