TGA 2018: Történetmesélős traileren az Anthem

  • Írta: Shifty
  • 2018. december 7.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén kipróbálható lesz az Anthem egy korai változata, amit most remekül felvezetett a játék legújabb előzetese, ami a főgonoszok mellett a történetre is koncentrál.

Az Anthem február 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az alfaverzióról pedig ezeket kell tudni.

Két demót is kapunk a megjelenésig. Első körben az előrendelők próbálhatják ki a BioWare alkotását január 25-27. között, majd mindenki más február 1-3-ig játszhat.


7.
7.
Eberinu
Volt szerencsém alfázni, szórakoztató, nem hiszem, hogy nagy durranás lesz, láttunk már ilyen játékokat. A repülés borzasztó benne, nehéz az irányítás, túl érzékeny. Saját bázis van, csak a bevetésekre instance-ol másokkal a játék.
4.
4.
Chase
0:48-nál volt egy fehér szőke csaj, zoli12i :D

Ha nem tudnám, hogy multiplayer lesz, rá is izgulnék (remélem a Dragon Age 4-nél megmaradnak a singleplayernél). A zenéje jól sikerült.
3.
3.
ABorealis27
A grafika, a környezet, a world design überbrutális még mindig, a trailerek borzasztó jók és nekem a gameplayekkel sem volt bajom. Továbbra is áll, hogy ha tartalom lesz benne, akkor szenzációs lesz. Meglátjuk. Amilyen tempóban zúdítják ránk a fejlesztők a gameplay videókat és a hub area/javelin customization stb videókat, jönnie kellene egy picit hosszabb main story missionnek is (a nagy pókos küdetés mondjuk már volt). Én óvatosan bizakodó vagyok.
2.
2.
zoli12i
Volt fehér ember ebben a trailerben ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...