TGA 2018: Végre megjelent az Ashen - frissítve!

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 7.
  • Megjelenés
Minden előjel nélkül végre elérhetővé vált az A44 csapatának Dark Soulsra hajazó akció-RPG-je, az Ashen. Az anyag PC-re és Xbox One-ra érhető el - utóbbi masinán exkluzívan csak a Game Pass kínálatába került fel.

Az Ashen hangulata sötét és elkeserítő, csatái pedig kimondottan kemények - nem véletlen, hogy az indie A44 a Dark Soulsból merített ihletett. Más játékosok is feltűnnek a kalandban, akikkel szóban nem, inkább kézjelekkel kommunikálhatunk.

Az anyag PC-re és Xbox One-ra érhető el - utóbbi konzolon csak a Game Pass részeként.

Update! Időközben megérkeztek az első gameplay felvételek is, melyeken már akció közben is megcsodálhatjuk az A44 alkotását.

15.
Nyarlako
#13: Igazán érdekes, mivel megjelent és kint van, megvásárolható storeban vagy elérhetö Game passal, ahogyan az Epic storeban is megvehetö.
Szóval képzeld játszottam vele és sajnos egy újabb teljesen felejthetö cím.
A souls szeriára rejszoló nép meg azért nem mond nagyon jó soulslike játékokat mert egy jó klón se sincs. A Salt and Sanctuary átvett elemeket és szinte tökéletesen viszi tovább a stílust, de az 2D.
Ha majd játszol az Ashennel és tetszik neked annak örülök, de azzal nem vádolhatsz hogy látatlanban húzom le.
14.
crytek
Xboxon 1 hónap game pass most 200ft abban benne van :)
13.
Chrysh
#12: Most komolyan nem tudom mi a tökömről beszélsz. Hogy játszottam-e az Ashennel? Mert akkor nem mert baromira nem játszottam vele, mert kész sincs? Vagy a naagy Souls-szériára gondolsz, mert akkor igen az első két részét kitoltam.

De hogy is jön ez ide, hogy én ezt úgy értékelem? Mert te most épp mit csinálsz, hm? Úgy szarozol valamit, hogy még kész sincs. De hát mindenki hülye csak te vagy helikopter.

Mondjuk arra is kíváncsi vagyok, hogy a Souls szériára rejszoló nép melyik játékra mondta eddig azt, hogy ez egy jó Soulslike játék. Mert kevés ilyet látni.

Szóval jah még mindig zöldségeket beszélsz, és nagyon kellemetlen, hogy ilyen tudálékos emberek vannak a gamer szcénában, akiknek nem lehet sehogy sem megfelelni.
12.
Nyarlako
#11: kib*szott indei fejlesztök olyan játékokat tettek már le amik körbehugyozzák ezt.
Egy újabb bukott souls wannabe, megy többihez a selejtbe az Ashen.
Játszottál is vele esetleg úgy értekeled?
11.
Chrysh
#9: Akadj már le a Souls szériáról és tanulj meg olvasni, hogy ez egy kib*szott indie fejlesztőbrigád.
10.
Nyarlako
Sajnos a játekmenet nagyon lapos és az egész világ teljesen ingerszegény és unalmas. Harcban a soulst akarták másolni, de valahogy súlytalan lett az egész. Kár érte.
9.
Nyarlako
#8: A Demons souls köröker ver rá látványban, pedig az nem mai és a saját korában sem volt egy grafikai csoda. HC Souls fanként adok neki egy esélyt ha már game passos, lássuk milyen élöben és majd nyilatkozom.
8.
Gykrizsi
#7: Hát ha te ez után a trailer után azt mondod, hogy azért ilyen, mert így könnyebb volt és igénytelen, akkor bocsi, de veled van a gond
7.
Nyarlako
#6: Szerintem a Hotline Miami marha jól néz ki és föleg indie dolgokkal játszom, szóval nem hiszem hogy grafikabuzi vagyok.
De ez a low-poli egyszínü textúrás világ a bajszos slenderman karakterekkel valahogy teljesen semmilyen.
Jó hogy van akinek tetszik, de engem taszít. Nem az jön át hogy ez valami müvészi dolog lenne csak az hogy könnyebb volt így megcsinálni.
6.
Rakottkrumpli
#1: Na ja. Nem készülhet minden a grafikabuziknak... (szerencsére)
5.
Chrysh
#3: Igen, mert a design, nem a te ízlésednek megfelelő, el lett már mondva.
4.
TDavid22
Csak annyit fűznék ide hogy én megtudom venni xboxon a storeban a játékot...
3.
Nyarlako
#2: Annak nagyon nem. Ez már az a fajta minimalizmus ami nálam átmegy az igénytelenségbe és a jellegtelenségbe. A Dark soulsnak meg a cipöfüzöjét se köti be semmiben, inkább tünik egy tesco gazdaságos zelda wannabenek.
2.
hedzsooo
#1: Nagyon jól kidolgozott, csak éppenséggel ezek szerint nem a te ízlésednek. :-)
1.
Nyarlako
Ez valami ocsmányul néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...