Ashen XBOXONE

Az Aurora44 ígéretes kalandjátéka.
Típus: Kalandjáték

Új platformokra látogat az Ashen

Az eredetileg Xbox One-on és az Epic Games Store felületén elérhető játék végre szélesebb körben vált játszhatóvá, mostantól a Steam és a GOG mellett PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is lecsaphatunk rá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy megjelenésből érezhetően kevesebb van, még ezekre a napokra is készülnek újdonságokkal a kiadók és fejlesztőcsapatok. Különösen a megkésett portokra lesz érdemes odafigyelnünk.

Év végén új platformokra költözik az Ashen

Hivatalosan is megerősítette az Annapurna Interactive és az A44 csapata, hogy az év végén lejár az Ashenre vonatkozó mindenféle exkluzivitás, így végre más platformokra is átköltözik a játék.

Újabb játékok az Xbox Game Pass kínálatában

A Microsoft rettentő elszánt a havidíjas szolgáltatásának bővítése mellett, csak decemberben másodszor bővíti a kínálatot. Ezúttal a könyörtelen bunyó és a profi foci kapja a főszerepet.

TGA 2018: Kitárta kapuit az Epic Games Store

A hét eleji bejelentést követően máris elstartolt az Epic Games digitális boltja. A kapunyitás hírét a The Game Awards keretében kürtölte világgá a Fortnite fejlesztője. Külön öröm, hogy kéthetente ingyenes játékot kapunk majd.

TGA 2018: Végre megjelent az Ashen - frissítve!

Minden előjel nélkül végre elérhetővé vált az A44 csapatának Dark Soulsra hajazó akció-RPG-je, az Ashen. Az anyag PC-re és Xbox One-ra érhető el - utóbbi masinán exkluzívan csak a Game Pass kínálatába került fel.

GC 2018: 11 percig mozog az Ashen

Abszolút korai lenne temetni az Ashent, az eredetileg a 2015-ös E3-on bejelentett akció-RPG ugyanis idén másodjára mutatja meg magát a nagyobb gamer eseményeken. Lássuk, hogy mivel készültek a Gamescomra a készítők!

E3 2018: Újra felbukkant az Ashen

Nem cseng ismerősen az Ashen neve? Nem veled van a gond, a 2015-ben bemutatott kaland évek óta alig hallatott magáról, így kész csoda, hogy idén már játszható változatban volt kipróbálható Los Angelesben.

E3 2017: Játékegyveleg a Microsoft konferenciájáról

Az éjszakai Microsoft-konferencia során is rengeteg független fejlesztést és más érdekes címet láttunk Xbox One-ra és Windows 10-re. Megnyugodhattok: kapunk 4K-s Minecraftot is.

E3 2017: Microsoft konferencia - LIVEBLOG

Remélhetőleg már mindenki testileg-lelkileg felkészült az Xbox Scorpio leleplezésére. A Microsoft bemutatójáról természetesen élőben blogolunk nektek, miközben véleményezünk és esélyeket latolgatunk. Ne maradj ki!