Befutott a Bosszúállók 4 előzetese!

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Végre megérkezett a negyedik Avengers-film trailere, és ezzel együtt kiderült, hogy pontosan milyen alcímmel fog érkezni jövőre a Marvel következő nagy dobása. Annyi már biztos, hogy borongós végjátékra készülhetünk...

Az idén bemutatott Bosszúállók: Végtelen háború folytatásának címe ismeretlen volt egészen eddig a pillanatig: a vadonatúj előzetesnek köszönhetően immár nemcsak azt tudjuk, hogy nagyjából mire számítsunk 2019 tavaszán a mozikban, de a film hivatalos alcímét is, ami angolul Endgame, magyarul feltehetőleg Végjáték lesz.

A színészeket illetően a legtöbb nagyobb név ezúttal is visszatér, így újból találkozhatunk majd a mozivásznon többek közt Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Benedict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan és Scarlett Johansson karaktereivel. Egyébként hivatalosan még nem erősítették meg, de egyes híresztelések szerint ez lesz az utolsó Marvel-filmje az egyik legrégebbi MCU-sztárnak, Chris Evansnek.

A roppant tragikus hangulatú trailer egyik érdekessége, hogy az előző részből kimaradt, Jeremy Renner, illetve Scott Lang is feltűnik benne, szóval meglepetésekkel jövőre is jócskán el leszünk eresztve.

Az Anthony Russo és Joe Russo által rendezett Avengers: Endgame 2019 áprilisától lesz megtekinthető a mozikban, nem sokkal később a pár napja új előzetessel jelentkező Captain Marvel után.

28.
28.
Max3000
Komolyan,mintha egy bosszúállók filmben nem lenne minden lehetséges.Főleg,hogy mostmár az időt is lehet manipulálni.
26.
26.
Batman
Amùgy vasemberrel volt nebula is aki nem vált hamuvá. Na vele vajon mi lehet :D
17.
17.
krisztian66666
#3: SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER

Nem halt meg, csak a Quantum Realm-ban ragadt!


Amúgy a trailerhez: ÚRISTEN, ÚRISTEN. ÚRISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!
ANNYIRA VÁROM MÁR!!!!!!!! Moziba 2-szer néztem meg az Infinity War-t annyira tetszet! (Még egyszer aztán megakartam nézni, de sajnos aztán rengeteg minden közbejött)
Számomra az ÉV legjobban várt filmje! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
15.
15.
Yanez
#12: Úgy érted belehalsz? Majd írj, ha kipurcantál! Én kibírom valahogy. :)
14.
14.
kopic
Amugy hogy semmi spoiler nincs benne szinte, igy brutal mod felcsigaztak!!!
13.
13.
B-Shaggy
Ember, amikor az alcímekről ment az elmélkedés, szétoltottam mindenkit aki ezt gondolta, meg ha csak rágondoltam, összerezzentem hogy milyen gázul hangzik, hogy gondolhatnak ilyet az emberek, olyan mintha egy 13 éves edgy gyerek találta volna ki, erre tessék.
Ronin elég ütős legalább.
12.
12.
kopic
#11: Na, megneztem. Ahhhhh, en aprilisig nem fogom kibirni...:(
11.
11.
Yanez
#10: Abszolút nem az.
10.
10.
kopic
9.
9.
kopic
Nemnezemmegnemnezemmegnemnezemmeg.....
8.
8.
Chrysh
#7: Quality copy-paste cikkírás skill.
7.
7.
Drazhar
#5: Engem jobban zavar abban a mondatban, hogy az egyikre a polgári nevével hivatkozik, a másik színészre meg a karakterével... Ez biztos így akart lenni?
6.
6.
Yanez
Nesze semmi fogd meg jól trailer, de ennek örülök is, mert inkább ne lőjjenek le semmit sem egy előzetesben.
5.
5.
Firsttime
#3: Hát az hogy ottragadunk valahol meg az hogy meghalunk valóban nem ugyanaz. Szerintem sem túl bonyolult... Na mindegy...
4.
4.
kastorhun
Nem vagyok egy nagy Marvel fan, de a Végtelen Háború k*rv*r* tetszett!
3.
3.
Chrysh
KIS SPOILER, de tényleg meghalt Scott Lang? A cikkíró nem látta a filmet, vagy nehéz következtetni, vagy mindkettő? Mert akkor a Marveltől csavarosabb filmeket tessék messze elkerülni.
2.
2.
Stack
Az alcím nem túl eredeti, de mindenképpen jó lesz :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...