Farming Simulator 19 - máris egymillió felett

  • Írta: szlav
  • 2018. december 8.
  • Biznisz
Link másolása
A virtuális farmereknek nagyon bejött a Farming Simulator legfrissebb kiadása, azt ugyanis több mint 1 millió példányban kapkodták el alig 10 nap alatt. Ezzel a franchise legkelendőbb darabja lett.

Valljuk be, valamilyen módon megvan a varázsa annak, ha az ember egy fárasztó nap után leül otthon a karosszékbe és a szokásos akciójátékok vérontása helyett inkább csak lesétál néhány kört a farm körül. A Farming Simulator erősen rétegjáték, mindig is az volt, de ez a réteg mégsem annyira kicsi, amennyire első blikkre gondolhatnánk.

Mi sem bizonyítja jobban mindezt, hogy a Farming Simulator 19-ből a megjelenést követő első 10 napban több mint 1 millió példány kelt el! A PC-re, PS4-re és Xbox One-ra kiadott program ezzel rekordot is döntött - a széria történetének eddigi legnagyszerűbb rajtját produkálta. Az amúgy is remek start különösen szép, ha számba vesszük a megjelenés körülményeit. A Farming Simulator 19 ugyanis november 20-án jelent meg, ezzel egyenes versenybe szállva az év végén megjelenő, nagy volumenű AAA-játékokkal. 

A Giants Software szimulátora átdolgozott grafikus motorral, 16 fős online multiplayer móddal és jó néhány új munkagéppel és játékmeneti újítással várja azokat, akik nem félnek egy kicsit bepiszkolni a kezüket. Ha titeket is érdekel, hogy mi is ez a nagy hacacáré, akkor olvassátok el a játékról készült tesztünket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...