Monster Hunter World - ez vár a PC-sekre

  • Írta: szlav
  • 2018. december 8.
  • Hír
Link másolása
A Capcom közzétette a terveit a Monster Hunter World számítógépes változatával kapcsolatban. A nyilvánosságra hozott roadmap jövő év elejére a 21:9-es képméretarány támogatását is beharangozta.

Fél év késéssel ugyan, de augusztusban végre PC-n is megjelent a Monster Hunter World, a Capcom játéka pedig egyből hatalmas sikert aratott a számítógépes játékosok körében is. A japán vállalat természetesen a továbbiakban sem szeretné magára hagyni a közönségét, folyamatosan érkeznek az újabb és újabb frissítések.

Ez pedig a hírek szerint a későbbiekben sem fog megváltozni. Megosztottak ugyanis egy PC Update Roadmap elnevezésű képet, amely pont azzal szolgál, amit a neve is sugall - a számítógépes verzió előrelátható menetrendjét mutatja be.

Havonta érkeznek majd az Arch-Tempered szörnyetegek, velük pedig új küldetéseket és sok-sok megszerezhető páncélzatot is kapunk. Még decemberben két crossoverre is sor kerül - a Monster Hunter a japán Universal Studiosszal és a Final Fantasy XIV-gyel szűri össze a levet.

Külön érdemes azonban egy pillantást vetni a menetrend január-februári részére, ahol a 21:9-es Ultra Wide-támogatás és több, eddig nem részletezett technikai újítás is helyet kapott. Akinél tehát ilyen monitor csücsül az asztalon, az hamarosan natív felbontásban is szeletelheti a jókora behemótokat.

1.
1.
Anti4730
Ezt a jatekot nagyon megbantam, hogy megvettem, es nem azert mert rossz, hanem mert ehhez a jatekhoz nem lehet csakugy leulni egy ket orat jatszani, ehhez kurva sok ido kell. Rajohettem volna, mielott megveszem:))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...