World of Warcraft - jövő héten landol a 8.1-es patch

  • Írta: szlav
  • 2018. december 8.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő szerdán élesedik a World of Warcraft: Battle for Azeroth első nagy frissítése, a Tides of Vengeance. Lássuk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk már az első néhány héten!

A World of Warcraft legkitartóbb játékosainak valószínűleg nem kell magyarázni, hogy pár hónappal a megjelenése után eléggé ellaposodott a Battle for Azeroth. Szerencsére nincs minden veszve, ugyanis a 8.1-es frissítés már a nyakunkon van, a Blizzard pedig több szempontból is igyekszik orvosolni a kezdeti mellélövéseket. Rengeteg változtatást hoz a Tides of Vengeance, annyi kasztváltoztatást, új játékmechanikát és életminőségi javítást, hogy azokat felsorolni is nehéz lenne, lássuk tehát azokat a főbb újdonságokat, amelyekkel már jövő hét szerdán találkozhatunk!

A BFA két nagy újdonsága, az Island Expedition és a Warfront is bővül. Két új szigetet fedezhetünk fel Azerite után kutatva, vagy meglátogathatjuk Darkshore-t, ahol a Night Elfek és a Forsakenek ismét egymás torkának estek. Emellett a két frakció háborúja is élesedik, így nem árt nyitva tartani a szemünket a naponta váltakozó Faction Assaultok miatt, melyek nagyban hasonlítanak majd a korábbi kiegészítő Legion Assaultjaira.

A War Campaign is folytatódik, így tovább göngyölíthetjük a Battle for Azeroth fő történetszálát. Aki Dwarf vagy Blood Elf karakterrel játszik, annak pedig érdemes lesz ellátogatni a saját fővárosába, ugyanis egy speciális küldetéssorozattal a saját fajunkhoz illő páncélszettet oldhatunk fel. Aki pedig szívesen gyűjtögeti a kiskedvenceket, az látogasson el Gnomereganba, ugyanis itt nyílik a legújabb Pet Battle Dungeon.

Ez persze csupán a jéghegy csúcsa, a lényeg még hátra van. Január 22-én indul ugyanis az új PvP-szezon és ekkor nyílik meg a következő raid, a Battle for Dazar'alor is.

2.
2.
Extol
8 év után tértem vissza most egy időre, én nem unatkozom, haha
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...