Brightburn - James Gunn új filmje rémisztő lesz

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett az első előzetes a népszerű rendező legújabb, non-Marvel projektjéről, mely ugyan némi hasonlóságot mutat a DC szuperhősének, Supermannek az életével, ám ezúttal a gonosz erők dominálnak.

A trailer alapján leszűrhető történet szerint adott egy házaspár - melyben a feleséget Elizabeth Banks, a férjet pedig David Denman alakítja -, akik hiába próbálkoznak, nem lehet gyerekük, ám egy napon egy rendkívüli dolog történik. A házuk mellé becsapódik egy meteorit, melynek köszönhetően rátalálnak egy csecsemőre, akit onnantól a sajátjukként nevelnek.

Az önjelölt szülők azonban hamar felfedezik, hogy csemetéjük korántsem olyan, mint a többi gyerek. Idáig meglehetősen hasonló sztorival van dolgunk, mint amivel a Superman esetében is találkozhatunk, ám ekkor jön a drasztikus csavar; a gyermek speciális képességeit inkább gonoszságra, mintsem „szuperségre” használja fel.

Ennek megfelelően a film atmoszférája is eltér a szokásos szuperhősös alkotásoktól, erőteljesen elmozdul a horrorfilmek irányába, így megteremtve a lehetőséget, hogy a 2019-ben érkező Marvel-dömping közepette üde színfoltként emelkedhessen ki.

A Brian és Mark Gunn által írt, és David Yarovesky (Guardians of the Galaxy: Inferno) rendezte Brightburn 2019 májusától lesz megtekinthető a mozikban.

1.
1.
PaprikaJancsi
Huu, ez a trailer meglehetősen jó lett. Mindig örülök, ha jön valami kicsit érdekesebb film, és ez felekeltette az érdeklődésemet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...