Easter egg-vadászat Just Cause 4 módra

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 10.
  • Videó
Link másolása
A Just Cause 4-gyel kapcsolatban sok-sok negatív kritikát meg lehet fogalmazni, azonban az easter eggek kapcsán ezúttal tényleg egy igazi koronázatlan királlyal van dolgunk.

Pár napja mi is megírtuk, hogy a Just Cause 4 igencsak negatív fogadtatásban részesült PC-n, mivel nemcsak a totál feleslegesen, alig pár óra alatt feltört Denuvo-védelem terheli pluszban a játékosok gépét, de még a látvány sem lett túlságosan lenyűgöző, a Just Cause 3 sok esetben még le is győzi e téren az utódját.

Van azonban valami, amiben az Avalanche Studios tényleg mesterit alkotott a legújabb játékával, ez pedig nem más, mint az alaposan elrejtett easter eggek felhozatala. Az első videóból kiderül, hogy Rico Rodrigueznek lehetősége lesz kipróbálnia magát, hogy mire képes egy leküzdhetetlen sziklafal ellen egy üres üstben egy csákánnyal a kezében - akárcsak 2017 egyik legfurcsább játékban, a Getting Over Itben.

A második videóban pedig egy építkezésen futhatunk egy apró kis érdekességbe; a félkész épületen sétálva már messziről hallani lehet az a-ha híres klasszikusát, a Take On Me-t, melynek képregényes klipjében is szerepelhetünk egy emelettel lejjebb sétálva.

A Just Cause 4 jelenleg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en érhető el.

3.
3.
aruha
A Take on me telitalálat! :)
2.
2.
TheDude
Az első számú easter egg a bűn ronda grafika volt számomra (PS4 Pro)...fél óra után fel is adtam, várok 3-4 patch-et.
A 2. (A-HA) viszont tényleg jó!
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...