Szörnyekben nem lesz hiány a Godzilla II-ben

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A 2014-es Godzilla-film folytatásához a legújabb előzetesen rengeteg legendás szörny csatlakozott, ezúttal már közelebbről is megismerkedhetünk a háromfejű King Ghidorah-val.

Míg a nyáron érkezett első trailerben még éppen csak felvillantották az emberiségre váró szörnyek armadáját, addig az új előzetesben már rendesen el lettünk látva akcióval is, szóval a Michael Doughtrey (Krampus) rendezte filmen unatkozni biztosan nem fogunk.

A Thomas Middleditch (Szilícium-völgy), Sally Hawkins (A víz érintése), Ken Watanabe (Eredet), O'Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton) és Charles Dance (Trónok harca) szereplésével készülő Godzilla II: King of the Monsters premierjére 2019. május 31-én kerül sor, az első trailert tartalmazó cikkünket pedig az alábbi linken találhatjátok.

19.
19.
ZGio
#14: Nem ertem, hogy emberek miert veszik szemelyes sertesnek valaki velemenyet. En ertem, mit irsz es egyetertek. Ha ugy lenne egy ilyen latvanyfilm az, ami, hogy kozben ne fognam a fejem azon, hogy hatvanotodszor mondja el az apa a fianak, lanyanak, kutyajanak hogy mennyire szereti, csak hogy szajbaragjak az egyszeri nezonek, hogy itt bizony most komoly erzelmek vannak a papirvekony karakterek kozott, akkor nem zokkennek ki egy-egy audio-vizualis orgia kozott. Jurassic Park-ban nem volt ilyen. Lehet, hogy a sztorija egyszeru volt, de mukodott a kemia a szineszek kozott es nem mondogatta 5 percenkent Lex Tim-nek, hogy talan sosem latjak ujra a szuleiket.
17.
17.
Macifasz
#14: A 98-as Godzilla egy emberiség ellen elkövetett bűntett. A Jurassic Park és a Super 8 pedig nem klasszikus értelemben vett szörnyfilmek, szóval ezek nem voltak jó példák. ;-)
16.
16.
Ooorky
#14: 98-as Zilla miatt kellett térden állva könyörögniük az amcsiknak, hogy kapjanak még egy esélyt, olyan kaka lett... Nem is számít bele a kánonba, japánban nem forgalmazhatják Godzilla néven.
15.
15.
Max3000
#14: Még mindig nem értem,hogy miért akarsz többet egy látványfilmtől.Nézz más filmeket.

Azért te sem gondolod komolyan,hogy akármelyik Jurassic Park-nak vagy éppen a 98-as Godzillának komoly története volt.Ha így gondolod,akkor le se ülj egy marvel film elé,mert nem fogod érteni.:D
14.
14.
gomba56
#13: De vágom, csak unalmasak ezek a látványos filmek semmitmondó történettel. Futószalagszerűen ömlenek a nyakunkba ezek az üres filmek. Nincsen színészi játék! Szerintem fontos, hogy jó színészi alakítások legyenek benne. Hiába látványos egy film ha lélektelen. Mai szörnyes filmekben benyögnek 2 mondatot majd nyitott szájjal lesnek.
A 98-as Godzilla fényévekkel jobb volt.
Ott van a Super 8. Ott is van egy óriási szörny mégis a történet mindent vitt!
A Jurassic Park is jó történettel rendelkezett.
13.
13.
Max3000
#12: Jó,...hát úgy látom nem igazán vágod,hogy egy olyan projektből,amiben egy gorillacápabálnabékakígyó stb lény szerepel,eleve nem lehet semmi komolyat kihozni.Persze nem is kell,eleve a látványra tervezték,ott kezdődik a gond,hogy te egy adott stílusú filmtől,teljesen más stílust vársz....
12.
12.
gomba56
#8: Tudtam, hogy valaki beleköt a helyesírásomba. :D Gyorsan gépeltem, mobilról írtam stb...hahaha. De ha helyesen akarok írni, akkor azt nem itt teszem. De a kötekedni akarsz, akkor nem jött össze.

#9: Ha megerőltetnék magukat az forgatókönyv írók simán össze lehetne hozni! De ugye 2018-ban nincsenek nagy elvárások.
11.
11.
user101
Én megértem ha valakinek csömöre van már... akár a bosszúállóktól, az igazság ligájától, a legótól, a szörnyektől, a transformerektől... Igazából tucat egy kaptafára készült variációk. Engem sem villanyoz fel egyik sem. :(
10.
10.
Ooorky
#9: "keveset mutatták és nem is róla szólt"
Ezzel tökéletesen leírtad az előző amerikai próbálkozást :D
9.
9.
Max3000
#3: Kíváncsi lennék,milyen elképzelésed lenne arra nézve,hogy párhuzam legyen egy godzilla kaliberű szörny és komoly történet között.Alapból szerintem paradox,de ha még nem is,akkor egy komoly történetben te nem sokszor látnád a szörnyet és a többségnek meg az lenne szar,hogy "keveset mutatták és nem is róla szólt".
8.
8.
delphijos
#1: Ha nem sikerül leírnod 3 mondatot szóismétlések és helyesírási hibák nélkül, az elég dráma neked ?
7.
7.
Aanash
Amerikában kb hányszor romboltak már űrlények, szörnyek, szuperhősök, robotok meg még ki tudja mik?
Ja meg talán volt egy 50 láb magas nő támadása is.
6.
6.
Ooorky
#3: Ajánlom az eredeti Japán Godzilla filmeket, azokban van dráma bőven. Van olyan amelyikben Godzilla gyereket nevel, van ahol megküzd King Kong-gal, van ahol a Szmog szörnyet alázza, az egyikben egy 6 éves gyerek által tervezett szuperrobottal köt szövetséget...
https://www.youtube.com/watch?v=LNYt43xB3Fg

A kedvencemben meg megküzd az összes addigi Godzilla szörnnyel miközben ember mutánsok harcolnak idegen lényekkel egy repülő csatahajóban aminek az elején egy hatalmas fúró van.
https://www.youtube.com/watch?v=svKPuFkjTPw

Az amerikai verzió szerintem is gagyi, lelketlen cgi kaki.
5.
5.
Macifasz
#3: Tényleg elég rossz helyen keresgélsz, ha egy orbitálisan nagy monstrumos szörny filmtől te drámát és történetet vársz. A 2014-es rész megpróbálta, és csúnyán bele is bukott. A szörnyes részek rohadt jók voltak, de a történeti szál idegesítő és totál felesleges. Hála az égnek erre a készítők is rájöttek, és úgy fest a minimálisnál nagyobb szinten nem fognak minket fárasztani vele. Had essenek egymásnak ezek a monstrumok, Godzilla és nemezisei ugyan is erre valók, nem többre. Alig várom, hogy IMAX vásznon táthassam a számat. Ha drámát akarsz, nem nézed meg, ennyire egyszerű.
1.
1.
gomba56
Látvány orgia semmi több! Hatalmas teremtmények elpustítják amerikát! Egyszer megnéznélk egy olyan filmet ahol a városok újjáépítéséről szól. Lehet nem lenne látványos de szórakosztatóbb lenne mint ezek az unalmas látványfilmek.
Olyan nagyok ezek a lények hogy ha egészben akarjuk látni őket akkor 10 km-re kell lennie a kamerának, hogy gészben láthassuk őket...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...