Furcsa plakáton a Sonic-film

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sonic-film érkezéséről ugyan már 2013 óta folyamatosan hallani lehetett, ám azt, hogy pontosan milyen formában kell elképzelni az egyszerre CGI és élőszereplős alkotást, még mindig homályos. Az új plakát pedig csak olaj volt a tűzre.

Megérkezett az első mozgó plakát a Sonic-filmről, és egyelőre cseppet sem tűnik biztatónak a helyzet a rajongók számára. Igaz, nem lehet teljesen jól kivenni a képen szereplő karakter formáját, de az biztos, hogy Sonic nem igazán úgy néz ki, mint ahogyan azt elképzeltük volna.

A film executive producere, Tim Miller elárulta, hogy a kék karakter szőrös lesz, éppen azért, hogy ne tűnjön meztelennek futás közben; a képről ugyan nem látható jól, de a cipőt leszámítva nincs rajta más ruhanemű. „Furcsa volna, ha csupaszon futna, mert az úgy tűnne, mintha valamilyen vidraszerűség lenne” - írta le szakszerűen a producer a döntés okát, majd elárulta, hogy Sonic szemét is jócskán át kellett dolgozni, hogy megfelelően kompatibilis legyen a filmmel. „Nem gondolnám, hogy a Sega teljesen elégedett volt a szemeket illető döntésünkkel, de ezeket a dolgokat meg kell lépni, furcsán nézne ki, ha nem tennénk vele meg mindezt.”

„De persze mindent egyeztettünk, és a végső cél, hogy csak azon változtassunk, amin feltétlenül kell, és ez igaz minden másra is. Nem úgy fog kinézni, mint egy Pixar-karakter, mivel nem ez a megfelelő stílus ahhoz, hogy úgy érezzük, Sonic tényleg a mi világunk része.” Az persze már más kérdés, hogy miért kellene, hogy Sonicot a valós világunk részének érezzük…

A Jim Carrey és James Marsden alakításával érkező film várhatóan 2019 novemberében mutatkozik be a mozikban, így az első trailer sem lehet túlságosan messze, utána feltehetően jobban át lehet majd látni, hogy mégis mivel állunk szemben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...