Glen Schofield lelépett az Activisiontől

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 11.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Miután kilenc évet húzott le a cégnél a Sledghehammer Games társalapítója, Glen Schofield december végén elhagyja az Activisont. Az úriember a Twitteren árulta el, hogy "valami újba kezd". Reméljük, a játékiparban marad!

Glen Schofield majd' egy évtizedet húzott le az Activision kötelékében - ő volt a tavalyi Call of Duty: WWII-t elkövető Sledgehammer Games társalapítója is. Az érintett a Twitteren jelentette be, hogy december végén távozik a cégtől, és valami újba kezd.

A szakember nem indokolta döntését, és nem árulta el azt sem, hogy hol folytatja pályafutását. A jövő év elején egy rövid szünetet tart, majd újult erővel vág bele újra a játékfejlesztésbe valahol máshol.

Schofield és barátja, a Visceral egykori fenegyereke, Michael Condrey 2009-ben csatlakozott az Activisionhöz. A Sledgehammer Games színeiben ők feleltek a Call of Duty: Advanced Warfare-ért és a tavalyi WWII-ért. Tavaly óta egyikük sem foglalkozott már a stúdió ügyes-bajos dolgaival, inkább az anyacég szekerét egyengették. A csapat irányítása azóta Aaron Halon kezében összpontosul.

4.
4.
Juha
"Befejeztem a mai munkám. Holnap szabin leszek, de holnapután lehet folytatom!"
Ezt is kirakhatnátok hírnek ezek után, mivel marhára nem tudja senki (tisztelet a kivételnek), hogy ki vagyok, és én sem tudom ki ez, és pontosan mit is csinált a társalapítóságon kívül.
3.
3.
delphijos
"Reméljük, a játékiparban marad!"

és

"egy rövid szünetet tart, majd újult erővel vág bele újra a játékfejlesztésbe valahol máshol."

Ez valahogy így nagyon nem áll össze..... Amúgy meg nem írta hogy játékfejlesztésbe vágna bele....
2.
2.
Sir Galád
Én sem értem miért fontos, hogy a játékiparban maradjon. Ha még Treyarch-os lenne talán megérteném.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...