Atlas - egy hetet csúszik a korai hozzáférés

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 11.
  • Csúszás
Link másolása
Eredetileg december 13-ra vártuk a Studio Wildcard kalózos MMO-jának premierjét a Steam Early Access kínálatában, de a csapat most szólt, hogy egy kicsit több idő kell a polírozáshoz. Ilyen ambíciók mellett ennyi belefér!

Alaposan felcsigázták a rajongókat a múlt hétvégi The Game Awards-előzetes után a fejlesztők, ami nem csoda, nem sok olyan MMO van, amely egyszerre 40 ezer játékost mozgat meg.

A Studio Wildcard új játéka egy fantasy környezetben játszódó kalózos anyag. A hatalmas nyílt világban területeket hódíthatunk, hajókat építhetünk és elfeledett kincseket kutathatunk fel. És persze a szövetségek közti háborúzás sem hiányozhat, erődostromokra és tengeri csatákra is számíthatunk.

Apropó, tengeri harc! Legénységünk toborzása után nekieshetünk az ellenséges flottáknak, ahol mindenkinek megvan a maga szerepe. Hallgathatunk a kapitányokra, vagy hadnagyként osztozhatunk a felelősségen. Még a tenger mélyére is lemerülhetünk roncsok után kutatva.

A fejlesztők szóltak, hogy az Atlas mégsem jelenik meg december 13-án a Steam Early Access kínálatában, ehelyett csak december 19-én csaphatunk le rá, így a srácoknak is több idejük lesz a terjedelmes kontent finomítására.

1.
1.
PiszkosFred
Nem baj, kivarjuk :) Ket evig lesz EA fazisban, az a par nap mar nem oszt, nem szoroz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...