Atlas PC

Trópusi vizekre evezünk az ARK készítőinek legújabb játékában.
Típus:

Atlas alfateszt

A Studio Wildcard kalózos túlélőjátékával való ismerkedésünk nem ment simán, hiába kaptunk rengeteg ígéretet a fejlesztőktől. Saját szigetünk és hadiflottánk lehet, szép lassan meghódíthatjuk a világot - csak nem biztos, hogy addig eljutunk.

Atlas - nem fogadták túl jól a Steamen

Többszörös csúszás után végül december 22-én startolt el a Studio Wildcard kalózos MMO-ja a Steam Early Access keretében, azaz egy nappal később, mint azt legutóbb ígérték nekünk. A játék jelenleg számos hibától szenved.

Még egy napot kell várnunk az Atlasra

Noha tegnapra vártunk a Studio Wildcard kalózos MMO-jának Early Access-változatát, végül csak két nappal később, azaz holnap startol el a Steamen. Ezt még könnyen lenyeljük, cserébe egy bővített gameplay bemutatót kaptunk.

Atlas - egy hetet csúszik a korai hozzáférés

Eredetileg december 13-ra vártuk a Studio Wildcard kalózos MMO-jának premierjét a Steam Early Access kínálatában, de a csapat most szólt, hogy egy kicsit több idő kell a polírozáshoz. Ilyen ambíciók mellett ennyi belefér!

TGA 2018: Atlas - az ARK készítőinek új MMO-ja

Noha augusztusban már kiszivárgott az első előzetes, a TGA során hivatalosan is bemutatkozott a Studio Wildcard vadiúj MMO-ja, amely egyszerre 40 ezer játékost támogat majd. A bejárható terep ezerkétszázszorosa az ARK térképének.

Atlas - kalózos játék az ARK készítőitől

Tengerre, szárazföldi kutyák! Kiszivárgott a Studio Wildcard legújabb projektjének első előzetese. Elátkozott szigetek, mélyre ásott kincsek, no meg egy jókora hajó, amivel átszelhetjük a habokat - mi több kell ennél?