Így élj túl a Left Alive háborús zónájában!

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 11.
  • Videó
Link másolása
A Square Enix egy Front Mission-mellékággal nyitja a tavaszt, habár a Left Alive a fősodor ismerete nélkül is élvezhető. A legújabb videó bemutatja, hogy milyen fontosak a túlélőelemek.

A három főhőst mozgató Left Alive-ban egy szomszédos állam minden előjel nélkül támad az országunk egyik határvárosára. Az ellenség nemcsak a katonákat mészárolta le, hanem a polgári lakosságot is, a megszállt területen masszív túlerővel nézünk szembe, így piszkos trükkök nélkül nem sok babér terem Mikhail, Olga és Leonid számára.

A játék túlélési aspektusa nagyon fontos, kiváltképp a lopakodás. Ezenkívül a meggyőzés erejére is hagyatkozhatunk, illetve a fegyverek és egyéb tárgyak készítése is kulcsfontosságú. Rengeteg működőképes mechanika dolgozik a háttérben, csak rajtunk áll, hogy csendben likvidáljuk az ellenséget, vagy inkább elkötünk egy mechát, és belecsapunk a lecsóba.

A Left Alive 2019. március 5-én érkezik PC-re és PS4-re.

6.
6.
Rézfánfütyülő
#5: Persze, nem is azt mondtam, hogy "pfehh, biztos szar lesz, olyan mint az MGS" csak azt ,hogy nagyon nagyon látszik rajta honnan jött. Rossznak nem tűnik ezen felül.
5.
5.
#4: attól még lehet jó, főleg hogy nem sok jó gém van ebben a műfajban.
4.
4.
Rézfánfütyülő
#2: Áhh, okés. Így már tisztább.

#3: Nem kell az attitűd, meg az emberkedés. A videóra nézve 100%osan egyértelmű, hogy a Metal Gear Solid 5 köszön vissza, mind a betűtípus, mind az ikonok, a mozgás, a shading, UI, stb. Maga az engine is hasonlónak tűnik, a gonoszok mind Metal Gear stílusú rosszfiúk. Nagyon lusta, kényelmes dolognak tűnik semmit meg nem változtatni. (Az, hogy egy kisebb méretű Metal Gear Rex is feltűnik a videóban, meg se említendő).
3.
3.
pszihoapu
#1: ?
a metal gear ota tilos lopakodos, tulelos sutereket csinalni mas neven, "vagy van valami amirol nem tudok"?
2.
2.
FekaFOB
#1: A játék egyik dizájnere ugyan az a Yoji Shinkawa aki a Metal Geareké volt, valamint a Death Strandingé is.
1.
1.
Rézfánfütyülő
Korábban is látszott, de shit, ez mekkora Metal Gear nyúlás. Még az interface, a betűtípus is ugyanaz mint az 5-ben. persze oké, a Konami már nem akar ezzel foglalkozni, és lehet jó lesz ez az offbrand bootleg is, de azért kemény lesz, ha ezt 100%osan megússzák per nélkül. (Vagy van valami amiről nem tudok?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...