Left Alive PC, PS4

Japán sztárcsapat fejlesztette a Square Enix legújabb játékát.
Típus:

Left Alive teszt

A Front Mission világa ezúttal egy lopakodós TPS-nek ad otthont, és hiába a fejlesztés mögött álló japán sztárcsapat, a cím ellenére a játékot halálra ítéli a csapnivaló kivitelezés.

Brit toplista: az élen kezdett a Devil May Cry 5

A Capcom eddig sem titkolta, hogy jól sikerült a Devil May Cry 5 rajtja, a minap azonban befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, amely szintén megerősíti ezt. Az Anthem már csak a negyedik.

Left Alive - a túlélés az egyetlen opció

Már a boltokban van az Armored Core rendezőjének új akciójátéka, amely lényegében a Front Mission-sorozat mellékágának tekinthető. Habár a sajtó nem volt elájulva tőle, ettől még a launch trailer kiváló hangulatfokozó.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örömteli hét virradt a Devil May Cry-fanok számára, hiszen a napokban érkezik a franchise ötödik epizódja. Emellett ráadásul nem csak a játékok terén lesz ütős a hét, még a mozikba is érdemes lesz ellátogatni.

Left Alive - videón Novo Slava ostroma

Friss előzetessel erősít a Left Alive. A Square Enix futurisztikus akciójátéka Japánban a holnapi nap folyamán kerül a polcokra, ennek apropóján érkezett a gameplay-jelenetekkel tarkított összeállítás.

Befutott a Left Alive gépigénye

A Square Enix a tegnap bemutatott 15 perces gameplay után közzétette a játék rendszerkövetelményeit; ugyan sokszor találkozhattunk már szigorúbb gépigénnyel, a látványhoz mérten némileg túlzón hatnak a specifikációk.

Left Alive - akció a frontvonal mögött

A Square Enix újabb 15 percnyi játékmenetet mutatott be a tavasszal érkező Front Mission-mellékágról, vagyis a Left Alive-ról, mely során belekóstolhatunk a játék fedezékrendszerébe és lopakodási lehetőségeibe.

Így élj túl a Left Alive háborús zónájában!

A Square Enix egy Front Mission-mellékággal nyitja a tavaszt, habár a Left Alive a fősodor ismerete nélkül is élvezhető. A legújabb videó bemutatja, hogy milyen fontosak a túlélőelemek.

Ismerkedj meg a Left Alive főhőseivel!

A Square Enix egy vadiúj trailerrel lepett meg minket a Left Alive-ról. A videó a játék három játszható karakterére, Mikhailra, Olgára és Leonidra fókuszál - érdekesség, hogy mindhármukat a Metal Gear designere, Yoji Shinkawa alkotta meg.

Megvan a Left Alive nyugati dátuma

A Square Enix végre elárulta, mikor érkezik hozzánk a Front Mission mellékágaként is értelmezhető Left Alive. Emellett a Day One- és a gyűjtői kiadás tartalmáról is lehullt a lepel, de két új előzetes is érkezett.