Itt a Black Ops 4: Season Pass első frissítése

  • Írta: szlav
  • 2018. december 12.
  • Letöltés
Link másolása
Az Operation: Absolute Zero mellett befutott a Black Ops Pass első nagy tartalmi frissítése is. Két új multiplayeres térképpel, egy ismerős Blackout-specialistával és egy félelmetes Zombies-pályával bővül a Treyarch shootere.

Alig volt időnk észhez térni a Black Ops 4 tegnapi Operation: Abolute Zero frissítése után, a Treyarch máris kidobott még egy csomagot. Ennek a Black Ops Pass tulajdonosai örülhetnek leginkább, hiszen a szezonbérlet első felvonásáról van szó. Lássuk, hogy hol zúzhatunk az ünnepek közt:

A Blackout egy régi-új operátort kap. Reaper ismerős lehet azoknak, akik játszottak a Black Ops-széria harmadik részével, akik pedig nem, azok hamarosan megtudják, hogy miért nem szabad hátat fordítani neki. A klasszikus többjátékos mód két új térképpel bővül: Madagascar egy nagy, nyitottabb pálya lesz, míg az Elevation egy kicsit kisebb és forgalmasabb. A Zombies-fanok is örülhetnek, ugyanis itt a Dead of the Night, ahol Kiefer Sutherland, Charles Dance, Helena Bonham Carter és Brian Blessed szállnak szembe az éjszaka szörnyeivel.

A Call of Duty: Black Ops 4 PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...