Súlyos bug tűnt fel a World of Warcraftban

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Hivatalosan meg nem erősített információk szerint egy komoly bug tűnt fel a World of Warcraft világában a 2.0-s javítás megjelenése után.
Hivatalosan meg nem erősített információk szerint egy komoly bug tűnt fel a World of Warcraft világában a 2.0-s javítás megjelenése után.

Ugrás a galériához

A bug konkrétan az arany sokszorosítását tette lehetővé. Állítólag a Blizzard már javította a hibát, ám további munkálatok várnak még az ügyeletes munkatársakra, miután egyesek ily módon 100 millió aranyat szedtek össze összesen azon tíz óra alatt, míg a programkódot ki nem javították.

16.
16.
Carbon
a wow filingjet nem mulhatja felul semmi es kar arrol beszelni h az All Ponints Bulletin jobb lesz mert olyan sosem lessz....egy olyan jatek mint a WoW nem a grafikarol szol hanem arrol hogy az ember kepes legyen egy masik eletet elni a jatekban...nalam a wow bevalt igaz en tort szerveren jatszom de nagyon ott van...ehez egyszeruen mindig vissza lehet terni foleg most h jon a burning crusade tovabb fejlodesi lehetosegekkel es ami nekem nagyon odabaszott repulo mountokkal...ha belegondolok h egy olyan gyonyoru vilagot mint a wow-é felfedezhetem egy teljesen mas szemszogbol...nah nekem ez a velemenyem a wowrol es az biztos h sosem fog elavulni
15.
15.
szpiiit
(Igazad van Wasaby!!!!) inkáb csinálnák meg a 2. részét szebb graffal meg jobb motorral...ez már amúgy is kicsit elavult.... de akkor is WOW 4EVER!!!
14.
14.
dezsiszabi
szerintem meg midkét mmo szépen megfér majd egymás mellett :)
13.
13.
CULO
Uhhhh...ez elég komoly!!! Szivesen benne lettem volna! :P

Persze ez egy komoly bug...de azért még van egy-kettő amit még tudnék említeni!! Természetesen ezt a Blizz kijavítja, mert nem hiszem, hogy annyi embert el akar veszíteni :( Itt volvastam lejjebb, hogy a Silkroad-on több ember van a serveren...sztem ez nem így van!! Itt is nagyon sokan vannak!!!

Mivel én reészese vagyok teljesen a WoW-nak ezért én azt mondom, hogy a legjobb! De csak azért mert nálam a favorit!!! De mondjuk a GW is egy kicsit érdekel! De tuti nem fogok áttérni!!!
12.
12.
wasaby44
rettenetes bug!!! elkészítették a játékot ....
11.
11.
SanAndriska
Nem tom melyik jobb, de én akármelyiket kipróbálném. Most taposom a vagy a 6.-7. MMO-mat. A Gunz-ot 3.szorra kezdtem el de az azért merőben más.
10.
10.
Daks
Delete... Delete... Delete... szomoru, hogy 30 hozzászólásból 18-at kellett kimoderálni. komolyan elgondolkoztam most azon, hogy van-e így értelme a hírkommentelési lehetőségnek....
9.
9.
Domasi
helyes!

pénzt a népnek!
8.
8.
Halfer
Akkor már csak annyit fűzök a végére, hogy nem véletlen, hogy a Wow-ért kérnek el annyi pénzt és nem a Silkroad-ért.
7.
7.
SanAndriska
Én akkor mondhatnám az Anarchy Online-t! Óriási világ, 4 kaszt. 1 csomó foglalkozás, rengeteg ellen. Szinte lag mentes, stb.. És naon élvezhető!
6.
6.
milhend
viszont a wow nak eszméletlen jó a jatek élménye szerintem

5.
5.
nfsman
skillroad??hmm sztem annál meg mégjobb a gulid wars és ugyanazokkal az érvekkel amit twe elmondtál kedves "hy"
4.
4.
fojesz
Butaság egy játékhoz így hozzáállni... de Te tudod.
3.
3.
fojesz
A WoW MMO-játék, tehát igen netes cucc. Az arany a váltópénz a játékban, ebből vásárolhatsz felszereléseket meg minden mást.



A bug pedig egy (játék)hiba, ami általában a programkód elírása végett következik be.
2.
2.
Madd Dogg
1.
1.
Halfer
Ez egy kemény dolog, irtó nagy előny...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...