Egyelőre nem jön Switchre a Red Dead 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 13.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo mindenképpen szeretné növelni a third-party fejlesztőktől származó játékfelhozatalát a Switchen, de a Red Dead Redemption 2 különleges eset, hiszen már jóval hibrid konzol híre előtt elkezdték fejleszteni.

Nemrégiben a The Hollywood Reporternek adott interjút a Nintendo amerikai részlegének elnöke, Reggie Fils-Aime, aki nagyon örülne annak, ha a Red Dead Redemption 2 ellátogatna Switchre. Nem titok, a konzolgyártó régóta eltökélte, hogy mindenképpen bővíti a masina third-party felhozatalát, és a Rockstar sikerjátéka egy elég erős húzócím lenne.

"Szeretnénk, ha elérhető lenne Switchen. De előbb meg kell értenünk a fejlesztési folyamatot - a Red Dead már évek óta fejlesztés alatt áll, még jóval azelőtt, hogy a Nintendo Switch első hírei befutottak. Tehát a fejlesztőnek előbb be kellett fejeznie a játékot azokra a platformokra, melyeken eddig dolgozott, majd csak utána mérlegelhetnek más lehetőségeket."

Most, hogy a Red Dead Redemption 2 már kint van PS4-en és Xbox One-on, vajon mit hoz a jövő? "Meglátjuk!" - tette hozzá Fils-Aime. "De most el kell fogadnunk azt a helyzetet, hogy a Red Dead nem elérhető a platformunkon".

Magyarán csak a Rockstar mentalitásától függ, hogy elkészíti-e a Switch-portot. Valószínűleg a hardver kevés ahhoz, hogy a jelenlegi formájában élvezhessük a vadnyugati címet, és bizony elég nagy méretet foglalna - még az is lehet, hogy két Game Cardon terpeszkedne.

31.
31.
adamsfamily
Szerintem xbox one s-en is okádék volt a 860p-s felbontással,a switch pedig még annál is gyengébb konzol.Ha ki is tudnák adni,annyira butítani kellene,hogy már nem ugyanarról a játékról beszélnénk.
30.
30.
Juha
#21: Akinek PC-re telik, az lehet játék mellett dolgozik is rajta, nem? Ettől még igaz, hogy esetleg telhet konzolra is, de nem akarok több "lomot (idéztem a feleségemtől)" a lakásba, a gamer-pc a munka-pc is, nem vesznek össze a fájlok (persze szigorúan semmi warez, pornó, facebook stb., arra ott a telefon).
Nem mindig csóró az, aki nem vesz konzolt vagy High-End PC-t egy-két "kihagyhatatlan" játék miatt, ami esetleg érdekelné is, csak így döntött. (Vagy legtöbbször az asszony így döntött, és vita lezárva)
29.
29.
Ooorky
#27: Persze, mindenki azt vesz amit akar. Csak a trigger marcikat szívatva jobban tellik a munkaidő, főleg éjszaka :-).
28.
28.
Ultimate_
na mert aztán konzolokra csak rdr2 meg gow van szerencsére, semmi más játék, csak ez a kettő idén kijött játék. Ooorky, Te normális játékkal még életedben nem játszottál.
27.
27.
Back2U
#21: Én konzol után vettem PC-t, úgy hogy fiatal voltam, kis fizetéssel, halasztott év gimi után, szóval nem volt nagy fizetésem, mégis kijött belőle.
25.
25.
delphijos
#10: Úgy imádom azokat akik a saját igazuk bizonyítására légből kapott statisztikákkal dobálóznak. És hozzá mèg arrogánsak is, hogy milyen okosak és jól megmondják itt mindenkinek. Hiszen a “számok” nem hazudnak :)
24.
24.
crytek
A korábbi ps4 nyereményjátéknak hol látom a győztes nevét? Mert látom már új kör van...
23.
23.
Ooorky
#22: Neked bonyolult a 15 éves edgy agyaddal, de hidd el, sokan felnőttek vagyunk már.
22.
22.
Max3000
#21: A bánatos kalácsnak írtad,hogy min tolod.Nekem ugyan nem.Mondjuk nem lep meg,hogy megint félrebeszélsz.Megspékelve egy kis anyagi dolgokkal,amit senki nem ért hogy jön ide.Márcsak azért sem,mert akinek új bmw-re telik,még nem kötelező neki mercedest is vennie.Persze most valami bonyolultat írtam,úgy hogy elnézést.
21.
21.
Ooorky
#13: Nem talált. Nem rég lettem Switch tulaj, ha lenne számomra értékelhető játék ps-re/xbox-ra akkor azt vettem volna, de ezt jól tudod hiszen leírtam már neked kb. 3-szor. Akinek pc-re tellik annak általában tellik konzolra is, fordítva már ritkább a történet.
20.
20.
Dízel
PC-re jöjjön ne ilyen lófasz gyerekkonzolra.
14.
14.
Back2U
#12: Csak a masterrace :-D
13.
13.
Max3000
#12: Ugye jól gondolom,hogy csak pc-n játszó "engem már csak azért sem érdekelnek a konzolos játékok" típusú emberke vagy?Nem is kell rá válaszolni,mert a reakciód elárulta,hogy igen.
12.
12.
Ooorky
#11: Szívesen. Bármikor kijavítalak ingyen amikor hülyeségeket írkálsz.
11.
11.
Max3000
#10: Na meg is jött a felmérés....Köszönjük szépen.
10.
10.
Ooorky
#9: A sírók 99%-a 10-en éves hisztis kölyök aki twitch-en bámulja a női stream-eket meg fortnite-ozik, mert az ingyé van...
5.
5.
Guba32
Én már az első résznek is örülnék...
4.
4.
Batman
50%-os resolution scale-lel meg 0 látótávval lehet jönne! De bezzeg az új mortal érkezik. Olyan is lesz mint a 9 xD
2.
2.
Cell4
De legalább már van módszer arra, hogy PC-n hogyan lehet elindítani. :D

https://www.youtube.com/watch?v=XyduVYH3Zrw

(Bocs!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...