Csak 2020-ban érkezik a Witchfire

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Pont egy éve jelentette be legújabb játékát a The Vanishing of Ethan Carter fejlesztője. Azonban ne várjuk, hogy egyhamar kézbe vehetjük a dark fantasy környezetben játszódó shootert, hiszen csak 2020-ban lesz a premier.

A pár napja közzétett screenshot után sejtettük, hogy bővebb helyzetjelentést kapunk a The Astronauts legújabb projektjéről, amely egy éve mutatkozott be a nagyérdemű előtt. A srácok most újabb részleteket osztottak meg velünk, s ezek alapján valószínűsíthető, hogy nem játszhatunk a PC-re érkező Witchfire-rel 2019-ben, inkább 2020-as premierrel számoljunk.

Most kiderült, hogy nem lesz hagyományos sztorialapú kampány a shooterben, hiszen elsősorban a kihívások teljesítésén és a fifikás trükkökön lesz a hangsúly. A felfedezés közben ugyan elcsíphetünk némi lore-t, de átvezetőkre és mély narratívára ne számítsunk. Még annyira sem, mint ami a Bulletstormban vagy a Painkillerben volt.

Mint írják, csapatuk egyszerűen túl kicsi, hogy egy AAA-kategóriás játékot készítsen - a The Astronauts csak nyolc főből áll. Pontosan ezért tart olyan sokáig a Witchfire befejezése.

Néhány friss gameplay jelenetet is kaptunk:

3.
3.
crytek
Ez kegyetlen jó lesz várjuk. Ha ettől a 8 főtől ennyi tellik akkor epic és várom minden munkájukat. Ethan Carter oda vissza megvolt vagy 4x mindkét verzió kimaxolva.
2.
2.
Chrysh
Egyelőre simán benne van a látottak alapján, hogy ez a kis csapat letesz valami olyasmit, mint a Hellbladet készítők.
1.
1.
kastorhun
Azért vicces hogy ez a 8 fő szebb grafikát csinál mint a Codosok, egyébként szerintem megéri rá várni, a jó munkához egyébként is idő kell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...